היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
אתמול ישבתי לשעת השראה אינטרנטי ז"א שאני גולשת באינטרנט בשביל לאסוף רעיונות לפרוייקט גמר ובגלל שלמדתי את נושא האינטרנט חשוב לי להביא לתשומת ליבכן תוך כדי שדפדפתי בגוגל, אני קולטת תמונות שלכן, של ילדיכן, מהעלאות שאתן מעלות לפורום כל תמונה שהיא עולה לרשת גוגל ובהקלדה מהירה אפשר ללכוד תמונה עם כתובת html שלה (בקיצור, לא מוגנת)
לכן כל מי שמעלה תמונות לכאן, או לכל מקום אחר, שתיקח בחשבון שכל אדם יכול לגלוש באינטרנט להנאתו ולראות את התמונות מפורסמות גם במקרה. והאמת היא, שבגלל זה אני לא מעלה לאינטרנט רק לפייסבוק לחשבוני המאובטח.
מי שרוצה לבדוק, שתקליד בגוגל את שם המשתמש שלה ותבדוק באופציית "תמונות" מה היא מוצאת שם.
עד כאן חפירת הפולניה
17 תגובות
עמוד 1
שירה נשמה את
בגלל זה אני לא מעלה את התמונות של נועם
אך אני מורידה את התמונה של אוראלי?
בגלל זה אני לא מעלה תמונות וגם לא מסכימה שיעלו תמונות של ליהוא לפייסבוק (לנו אין)
גולי את קולטת אני הזהרתי את המשפחות שלנו מראש שלא יעלו תמונות של נהוראי ובמקרה ראיתי שגיסותי החמודות מעלות בלי חשבון וחמי אפילו שם בתמונת פרופיל ?!?!
אמאל'ה!!!!!!!!!!!! איך ראית את זה לא הבנתי?
מה גלשת בגוגל ופתאום הופיעו תמונות????????
זו הסיבה שאני לא מעלה תמונות שלה בכלל בכלל וגם לא לפייסבוק. קשה לי להאמין בכל עולם האינטרנט החולני הזה.....
וחוץ מזה אני תמיד אומרת שמי שרוצה לראות אותה יראה אותה במציאות ולא בתמונות...
אורטלי, בגלל שהפרוייקט שלי עוסק בנושא הריון כתבתי מילים בגוגל לחפש מידע אינטרנטי וכן, אני לא זוכרת איזו מילה הקלדתי, וראיתי לפחות 4 תמונות של בנות כאן מהפורום. (גוגל עובד בחיפוש מילים מאותו "בית יוצר" ומגיש לך הכל)
וכמו שאמרתי, אם תכתבי את הכינוי שלך בגוגל, תראי כל מה שהעלת מהיום שנרשמת ועד היום. מפחיד
אפשר איכשהו להסיר אותם????
פתחו על זה שרשורים פעם...או שזה היה בהורים... אני גם זוכרת שחיפשתי בגוגל פקק רירי (ועוד כתבתי בפורום על זה) שבתוצאות נמצאו תמונות חתימה של נתנאל של נסטיה. וזה כי באותה הודעה עם החתימה הזאת, היא רשמה משהו על הפקק הרירי....הזוי.
ולכן בעלי ואני לא מעלים כלום כלום ולשום מקוםםםםםם הוא חרד מאד בעיקר בהפייסבוק יודע בדיוק מה הסכנות בתור מורה למחשבים
וזאת התשובה למי ששאל אותי למה אני כלכך נוקשה בנושא
פאאאאאאאאק אי אפשר!!! ובנות גם אם אתן רושמות כינויים של אחרות עולה לכן תמונות שלכן, תראו!!
טוב מחקתי... אבל מה? זה מקפיץ לי הודעות מלפני שלושה חודשים
יודעת, אבל האמת שלי אישית זה פחות מפריע..
________________ ה', הענקת לי אוצר נדיר מאין כמותו. מודה לך בכל שניה ומבקשת שתשמור לי עליו תמיד.