היום היה ההיפוך.. - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • לצערי הרב לא הצליח
13 תגובות
עמוד 1
  • בהצלחה מתוקה

• לפחות יש לך אחלה תאריךךך
    וגם .. את יודעת מתי זה קורה ותתכונני לכך [

• מתוקה,

יש לך אחלה תאריך!?!!!!
  • מתוקה,

יש לך אחלה תאריך!?!!!!
  • אצל מי עשית היפוך? אצל קנטי?
    ממתי העובר בעכוז ?
    אני נורא מודאגת מהעניין...
    בכל מקרה שיהיה בהצלחה!
    העיקר שתצאי בידיים מלאות
  • מסכימה עם הבנות
    שיהיה בקלות ובידיים מלאות

• וואו מקסים
    לא נורא.. ממש אל תקחי את זה קשה:)
    איזה שבוע זה יהיה הלידה?

• תודה בנות!

פשוט עבדתי על עצמי המוווון ע״מ להכין את עצמי ללידה בכלל ולידה לא בניתוח בפרט ואז פתאום גיליתי שזה עכוז... זה קצת הוציא אותי משיווי משקל..
    ג׳ני אם הוא מתהפך חזרה נראה לי באמת אתחרפן
  • אני יהיה 38+1

• מודה שהמילה החמצה ממש מצמררת אותי
    יש לי ילדה בת 4+ ברוך השם בריאה חכמה יפה מושלמת חמסה עליה - ועכוזית - אז כן לא נולדה בלידה רגילה ולא יצאה לי מלמטה - אבל היא שלי והיא איתי וזה ממש לא החמצה

תשמחי בחלקך תחשבי על אלה שהצרות שלהן קצת יותר גדולות מאיך הן יולדות

תהיי אופטימית תקומי ישר על הרגליים ושיהיה קל ובידיים מלאות

בהצלחה

• סיון
    תחושת ההחמצה לרגע לא קשורה לילד שיהיה או לכך שהלידה תהיה בצורה כזו או אחרת..

כוונתי הייתה בהיפוך .. שממש באתי בהרגשה שזה הולך להצליח.. ממש בטוחה ופתאום זה לא הרגשתי שכאילו לא עשיתי הכל שזה יצליח לזה משויכת תחושת ההחמצה למרות שעשיתי כל מה שיכולתי כהכנה.

ואני מאוד שמחה בחלקי וברור שיש צרות גדולות מאילו בעולם.

אבל כן כרגע אלו צרותי , ובדקות שכתבתי את ההודעה חשבתי רק על עצמי ועל צרותי וחשתי צורך לחלוק.

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה