יש לי אלרגיה לפולים. - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • איך אני יודעת אם נועם אלרגי למשהו? ממי לבקש לעשות לו בדיקת
    דם?

18 תגובות
עמוד 1
  • הפניה מרופא משפחה לאלרגולוג ( מומחה לאלרגיות)

• אלרגיה לפולים זה קשור למחלה הגנטית הזאת ששם בעצם יש אלרגיה לפול?
  • את מתכוונת לg6pd? עד כמה שידוע לי בודקים את זה בימים הראשונים אחרי הלידה עוד בבית חולים...

כתבה על g6pd:
    http://www.schneider.org.il/Index.asp?CategoryID=147&ArticleID=266

• לי לא אמרו כלום אז בגלל האלרגיה שלי אני רוצה לדעת אם גם נועם כמוני.

מיתי לי אסור לאחים שלי אסור וגם לאבא

• הייתי הולכת לרופאת ילדים להגיד לה את כל זה, והיא תדע לאן להפנות וגם תרשום לו בסוף בתיק הרפואי אם צריך.

כנראה יש לך את המחלה הזאת שיוליה כתבה.

אה ובמעקב הריון אצל האחות, היא שאלה אותך שם בטוח מחלות גנטיות במשפחה, ולא אמרת לה שיש לך את זה? אז אם עושים לתינוקות בבית חולים יכול להיות שלא עשו לו
    כי לא היה רשום אצלך.
  • מיצי

דווקא לפני שאישפזו אותי שאלו ואמרתי ואפילו שמו לי תמיד אדום ורשמו את האלרגיה

• גם בעלי אלרגי
    לליהוא בדקו אחרי הלידה
    תבדקי במכתב שחרור אולי בדקו לו

• אה נו יופי.
    אז זה ידוע.

במכתבי שחרור שלו לא רשום כלום לגבי זה?
    תלכי לרופאת ילדים, זה חשוב לדעת באמת אם יש או אין.
    אני תמיד הולכת לרופאי משפחה\ילדים והם מפנים לאן שצריך...
  • בדיקת דם!
    את עירקית? כי אני עירקית ואמא שלי עשתה לי בדיקת דם לפני שנתנה לי פולים
    יש קשר בין עדות לבין אלרגיות
    [/center]
  • עד כמה שידוע לי בודקים את חוסר האנזים הזה, בלי שום קשר להיסטוריה של ההורים, לכל התינוקות
    לי אין אלרגיה לפול ולאריאנה בדקו את החוסר הזה ביחד עם שאר הבדיקות שעשו לה בבי"ח

אפילו חיפשתי את מכתב השחרור של אריאנה בשביל לוודא והבדיקה נקראת -
    Glucose-6-P dehydr

• אני לא ייודעת אממי אבל אני אלרגית לקיווי ואני לא נותנת לליעד להתקרב לזה רק ליתר בטחון
  • חחחחח טלוצ'קהההה
    אלרגית לקווי????????.

• ענבל כן אני חצי עירקית.

אני אסתכל תיכף במכתב השחרור שלו. לא אמרו לי על זה כלום. אנע בכל אופן אתקשר ואראה מה עושים כי יש לו רופא פרטי שעובד רק בשעות הערב

• לא עשו לו

• אז במקרה כזה צריך לפנות לרופא המטפל ולבקש
    הפניה לבדיקת דם שכוללת את הבדיקה הזאת...

• תודה!!

• לי באו אחרי יומים מהלידה ואמרו לי שאוראלי רגיש לפול - וזה הכי מוזר כי לא אני ולא אבא שלי ולא מישהו מהמשפחה שלי רגיש

אני מאמינה שעם הוא היה רגיש היו אומרים לך אחרי הלידה הם עושים בדיקה מיד אחרי הלידה אבל בשביל השקט שלך תשאלי את הרופא

• הבן שלי רגיש, יש לו g6pd
    ואני ובעלי לא עיראקים.. התקשרו אלינו כמה ימים אחרי שחזרנו הביתה להגיד לנו
    מוזר מאוד שלא עשו לו את הבדיקה אחרי הלידה. בכל מקרה לי אמרו גם בהריונות הבאים להתרחק מפול ובכלל שלא יהיה בבית, נראה לי גם לך כדאי

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה