ממש חרא לי ! - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אף פעם לא קרה לי שהעירו לי או אמרו שאין לי מוטיבציה או שאני לא מספיק טובה במה שאני עושה ! מאז צו 8 של בעלי ומאז הבחילות וכאבי גב באמת בכיתי המון והייתי ממש בדיכאון ולא היה לי כוח לכלום ! אבל לדעתי עשו לי ממש עוול , ביום א' ממש סבלתי מבחילות וסחרחורות והייתי בהתנסות במיון , הרגשתי שאני עומדת להקיא כל שניה וכמובן כל רגע התיישבתי כדי לא לפעול בגלל הסחרחורת . השעות של ההתנסות הן
    8-13 ואני תמיד ראשונה שמגיעה , הפעם לא היה צוות ושמו אותי ועוד סטודנטית לצד בערך 5 מיטות , הודעתי שאני הולכת ב13 כי הבחורה השניה הולכת ב15 (היא עושה רק יומיים במקום 3 ימים ) ב12 הרגשתי שכבר ממש בלתי נסבל המצב שלי ,אבל לא יכולתי ללכת כל כך מוקדם , ב12:46 כבר נשברתי , אמרתי שאני חייבת ללכת הלכתי להחליף בגדים , הסגנית העירה לי שההתנסות מסתיימת ב13, אבל בגלל שאני לא ממש מתכוונת לספר לכל העולם סביבי שאני בהריון כי פשוט מוקדם מידי ויש אנשים שזה פשוט לא עניינם ,אמרתי לה שאני צריכה לאסוף את הילד ושדיברתי עם המדריכה וזה מאושר על ידה (סיפרתי למדריכה שאני בהריון ואכן היא אמרה שאם אני צריכה משהו אז שאני אדבר איתה , אבל אין לי את הטלפון הפרטי שלה וגם היא הייתה באותו יום בחופש) ידעתי שהיא עיקמה פרצוף לכן כתבתי למדריכה יום למחרת פתק עם הסבר מפורט מה קרה באותו יום . היום קיבלתי ממנה שיחה שאכן הגיעו אליה תלונות עליי שאני הלכתי גם ביום א וגם אתמול רבע שעה לפני הזמן שזה ממש שקר ! אתמול יצאתי ב 12:56 לפי הטלפון שלי ולפי השעון במיון השעה הייתה בדיוק 13 ! אמרה לי שיש לי שבוע אחרון להוכיח את עצמי ושאמרו שאני לא מראה מוטיבציה וכו' אמרה גם כמובן דברים טובים שהיא יודעת שאני תלמידה מבריקה שיש לי פוטנציאל אדיר ושאני חייבת לתת פוש אחרון , וגם שהציון כן יהיה טוב אבל היא רוצה לתת לי ציון שבאמת משקף את מה שאני , שאני אראה מי זאת מאיה באמת .
5 תגובות
עמוד 1
  • חוצפה זהו זה מה שיש לי להגיד!

אז השעון הראה 13 מה הבעיה???

• אנשים תמיד יחפשו על מה לתפוס אחרים...
    כנראה שההצטיינות שלך צורמת בעין לאנשים מסוימים
    והם מחפשים אותך על קטנות...
    אל תתרגשי, תתמקדי במה שאת צריכה לסיים
    וזהו, בלי להיות נחמדה מדי למי שזה לא מגיע לו.

• בואנ'ה זה חוקי בכלל להתנהג ככה?!

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה