היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
לא התכוונתי להחזיק אותכן במתח פשוט אתמול נירדמתי!!! ועכשיו אני כבר בעבודה מהבוקר חחח
אז תודה לכל האצבעות שהחזקתן, תודה לכל הבנות שאמרו שזה בן רביעי חחחח
אבל:)))) יש לנו בת
איזה כיף.... יאללה פרויקט העגלה הורודה והכל ורוד יוצא לדרך!!!!
יוו ידעתי!!!! מזל טוב!!!!!!!
מזל טוב!
יו איזה כיף
קפצתי ישר לסוף לראות מה התשובה..
איזה יופי!!!!!!!!!!!!!!!!!
בשעה טובה!!!!
תודה!!!!!!!!!!!!!!!
מתחילה בחיפושים אחר העגלה הכי הכי לילדה הכי הכי555555
האאאאאאאאאאא זה בתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתת אבל בטוח בטוח בטוח בת? זה רק שקיפות וכל זה...
וואווווווווווו
את גם שמנה וגם יש לך בת !!!!!!!!!!!
בשעה טובה!!!!!!!!!!!!!!!
קולולולו!
איזה כייףףףףףףףףףףףףףףףףףףףף
בשמת
אני לא בפורום כבר מלא זמן אבל משום מה היה בא לי היום לראות מה עם הבנות ולבוא ולראות שאת בהריון ועם בת גרם לי להזיל דמעות אושר אני מאחלת לך לידה קלה קלה ובעזרת השם מבטיחה אחרי הלידה לקנות לך ורודדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדד
ישששש
רינתי ראית?!!!!!!!!!55555 ברוך ה תודה לאל!!!
יאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא
קוקיות שמלות מלמלות צמות
חחחחחחחחחחחחחחחחחחח מהרררררררררררר לשנות את הסרגל לוורוד שלא יהיה צל של ספק !
תודה לאל שהכל בסדר, מהמרת על נסיכה!!!
________________ ה', הענקת לי אוצר נדיר מאין כמותו. מודה לך בכל שניה ומבקשת שתשמור לי עליו תמיד.
בובההההה!!! איזה יופי!!! נסיכה קטנה עם 3 אחים גדולים שישמרו עליה, איזה כיף!!!
איזה יופי מאושרת בשבילך!!!!!!!!!יהלי, רוני ועילי, הממלכה הקסומה שלנו!!! ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------