באסה... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • הורידו לי שבוע..... אני אמורה להיות בשבוע 9 היום אבל לאחר אולטראסאונד הרופאה החזירה אותי לשבוע 8. מסתבר שעוברונצ׳יק שלי קטן יותר.....מה שמוזר שהמחשב גם נתן לי תאריך וסת אחרון חדש! איך זה אפשרי?
7 תגובות
עמוד 1
  • גם אצלי זה ככה... פחות שבוע, לא נורא מאמי הכל לטובה!
  • לא באמת קטן הוא בגיל שלו, וגילו האמיתי 8 שבועות, הוא נוצר מאוחר (ביוץ מאוחר).
    והמחשב תיקן את הוסת אחרון בדיוק בגלל זה, כי העובר מתאים לשבוע 8, אז מהיום כשישאלו אותך וסת אחרון את עונה מה שהמחשב הראה.
    השיטה לספירת גיל ההריון, הרי כוללת את ימי הדימום של הווסת, והרי ברור
    שבימים אלו אין עובר ולא נעלים נכון?
    אבל סטטיסטית רוב הנשים מבייצות ביום ה14(?), אז אפשר להשוות את העוברים
    בהתאם לווסת האחרונה, כי העובר כנראה נוצר אצל כולן באותו זמן (של הביוץ)
    אבל יש נשים שלא מבייצות כמו הרוב, מבייצות יותר מאוחר, ובישבילהן משנים וסת אחרון, כדי להמשיך לספור לפי השבועות המקובלים.
  • זה בסה"כ מעיד על ביוץ מאוחר
    אל תתבאסי
    העיקר שהכל יהיה תקין

• אין לך מה להתבאס מדבר כזה :):):)

גם אצלי זה קרה וילדתי בן בריא ב-ה בשבוע 38+3. :):):)

• איזה חמודות אתן ומעודדות!!! תודה רבה! .... הבאסה זה על כך שעכשיו גם הבחילות וההקאות יתארכו בעוד שבוע? אני כבר מתה שיעברו
  • חחח זה כמו שמעבירים שעון שעה קדימה, אז כאילו הפסדת שעה...........
  • כן. גם לי זה קרה והורידו לי בדיוק שבוע...וגם שינו לי את תאריך הוסת האחרונה...
    באמת באסה, אבל כל עוד הכל בסדר זו באסה שבסופו של דבר מתקבלת בסבבה.
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה