אז...לא ייאמן... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אז זהו עברתי את ההחזרה חיכיתי 12 יום והלכתי לעשות בדיקת דם ו.... בטא 345 אני עדיין לא מאמינה!!!!!!!!!! אחרי יותר משנתיים של כל חודש לא ולא ולא... כל ההזרקות הכדורים ההזרעות ו ivf ובפעם הראשונה בחיים שלי יש בטא!!! זה ממש לא ייאמן שאני באמת כותבת את זה... יש עוד בדיקת דם ... נראה מה יהיה...אני כבר כל כך זהירה ומפחדת...
    מאחלת לכולן פה בהצלחה והריונות תקינים ועגולים בקרוב מאוד!!!! ותודה רבה על העזרה והתמיכה! הנה זה באמת קורה, כל אחת והזמן שלה...
    מעין
13 תגובות
עמוד 1
  • איזה יופי !
    מזל טוב , הריון קל ותקין ותצאי עם ידיים מלאות
    איזה חודש מנצח .ממש נס לחנוכה !
    הלואי בקרוב אצל כולנו :)
  • יאו איזה אושררר
    שיהיה המון מזל טוב הריון קל ותקין
    גרמת לי להיות אופטימית
    אנינלאחר 5 הזרעות כושלות אף פעם לא היתי בהריון
    הטיפול הזה אני עושה פעם ראשונה הפריה:)
  • איזה יופיייייי !!!

מזל טוב
    הריון תקין ומאושר !!!

• וואו איזה כיף
    המתנה הכי טובה בעולם!!!

שיהיה במזל טוב..
    בקרוב אצל כולן..
  • מזל-טוב מאמי שימשיך ליהות תקין וכייפי

/]
  • איזה יופי!!מזל טוב! מילית אותי אופטימיות לקראת טיפול ה IVF הראשון אחרי 5 הזרעות! רק בשורות טובות!
  • מזל טוב !!!
  • המון מזל טוב!! המשך הריון קל ותקין ושתצאי בידיים מלאות
    רק בשורות טובות ..אמן !!
  • בנות תודה תודה תודה!!! מלאתן אותי אושר מקווה ו לכולן שזה יגיע מהר וכמובן תקין!!! גם אני עברתי 5 הזרעות -הכל עם טיפול הורמונלי והנה ה ivf עבד! לא לאבד תקווה! זה יקרה!!! אני יודעת שלפעמים ממש קשה לשמוע במצב הזה על אחרות שמצליחות אז תודה שוב על הפרגון!!! ובהצלחה!!!
  • וואי וואי וואי איזה התרגשות
    מזל טוב בובה
    "הזמן עושה את שלו והוא מזור לכל שכואב
    אם לאלוהים לקח שישה ימים לברוא את כל מי שיש כאן
    מי אני שאמהר ואנסה לשנות את הכל
    כי הכל קורה ממילא בתחושה כזו שכל דבר בא במקומו"

• איזה יופי

בשעה טובה, היריון קל ותקין!
  • מל טוב!!!!

הריון תקין קל משעמם וסקסי!!!

• בשעה טובה ובמזל טוב
    רק בריאות ושיעבור משעמם