בנות זה לא משנה מי אני ,אבל אני כאן די הרבה זמן בשביל להביע דעה ! זה ממש מגעיל להכנס לפה ובמקום לראות תגובות מפרגנות ומעודדות לקרוא כעסים והתקוממויות אחת נגד השניה !להזכירכן הריב עם מעיין 30 הוא לא הריב הראשון בפורום הזה וזה ממש מגעיל תפסיקו כל הזמן לנסות ״לגונן״ אחת על השניה ועל הדרך לתקוף בנות אחרות !ממש לא פלא שהפורום מתרוקן מוותיקות ומתמלא בחדשות שעוד לא יודעות לאן הן נכנסות!אני אוהבת את כולכן ואתן חשובות לי באמת אבל די כבר דייייייייייייייייייייייייייייייייייי זה פשוט דוחה לא כייף להכנס לכאן יותר!מה בסה״כ מעיין שאלה?שאלה לגיטימית למי שלא נמצאת בפורום תקופה די ארוכה ונפלה בהודעה השנייה שפנין פרסמה ולא בהודעה הראשונה !! ואווו אז בואו נוציא אותה להורג בגלל זה !,אני נזכרת בריב האחרון איתה ויש לי הרגשה שפשוט מאוד יש כאן בנות שבוגרות בגיל אבל לא בשכל וכנראה לא השאירו את מה שקרה מולה בעבר מאחור ובכל הזדמנות שיש רק מנסות לתקוף אותה !!ומי שיודעת למי אני מתכוונת אז יופי ..כי זה פשוט לא נעים !!״מלהגן״ על פנין גרמת לכך שהיא לא תהיה כאן יותר!באמת נראה לך שהכונה של מעיין היתה לפגוע בפנין??מי שבוחרת לשתף את הפורום בדברים האישיים שלה שתישא בכל ההשלכות !אי אפשר לשתף בדבר כזה עצוב ולצפות לא לקבל חיזוקים וחיבוקים !נכון שרוצים להשאיר מאחור ולהמשיך הלאה אבל מה לעשות שזה קשה !??אנחנו בני אדם עם רגשות !אז באמת קחו את עצמכן בידיים ובואו נחזור להיות פורום חברי ותומך אבל מכל הלב ! פנין ליבי איתך ואני מקווה שתחזרי בך מההחלטה שקיבלת