דייייייייייי כבר בנות דייייי - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • בנות זה לא משנה מי אני ,אבל אני כאן די הרבה זמן בשביל להביע דעה ! זה ממש מגעיל להכנס לפה ובמקום לראות תגובות מפרגנות ומעודדות לקרוא כעסים והתקוממויות אחת נגד השניה !להזכירכן הריב עם מעיין 30 הוא לא הריב הראשון בפורום הזה וזה ממש מגעיל תפסיקו כל הזמן לנסות ״לגונן״ אחת על השניה ועל הדרך לתקוף בנות אחרות !ממש לא פלא שהפורום מתרוקן מוותיקות ומתמלא בחדשות שעוד לא יודעות לאן הן נכנסות!אני אוהבת את כולכן ואתן חשובות לי באמת אבל די כבר דייייייייייייייייייייייייייייייייייי זה פשוט דוחה לא כייף להכנס לכאן יותר!מה בסה״כ מעיין שאלה?שאלה לגיטימית למי שלא נמצאת בפורום תקופה די ארוכה ונפלה בהודעה השנייה שפנין פרסמה ולא בהודעה הראשונה !! ואווו אז בואו נוציא אותה להורג בגלל זה !,אני נזכרת בריב האחרון איתה ויש לי הרגשה שפשוט מאוד יש כאן בנות שבוגרות בגיל אבל לא בשכל וכנראה לא השאירו את מה שקרה מולה בעבר מאחור ובכל הזדמנות שיש רק מנסות לתקוף אותה !!ומי שיודעת למי אני מתכוונת אז יופי ..כי זה פשוט לא נעים !!״מלהגן״ על פנין גרמת לכך שהיא לא תהיה כאן יותר!באמת נראה לך שהכונה של מעיין היתה לפגוע בפנין??מי שבוחרת לשתף את הפורום בדברים האישיים שלה שתישא בכל ההשלכות !אי אפשר לשתף בדבר כזה עצוב ולצפות לא לקבל חיזוקים וחיבוקים !נכון שרוצים להשאיר מאחור ולהמשיך הלאה אבל מה לעשות שזה קשה !??אנחנו בני אדם עם רגשות !אז באמת קחו את עצמכן בידיים ובואו נחזור להיות פורום חברי ותומך אבל מכל הלב ! פנין ליבי איתך ואני מקווה שתחזרי בך מההחלטה שקיבלת
6 תגובות
עמוד 1
  • צודקת מילה במילה .
  • אנונימית ישר כוח! אני איתך....
  • אנונימית 15 ( אגב ידוע מי את
  • בנות בואו נסכם שזה פורום רווי הורמונים, ושנית לא תמיד צריך להסכים עם הכלל, תמיד יהיו חילוקי דעות אני לא נוקטת עמדה בכדי לא לעורר מהומה אבל מבינה אתכן זה תמיד היה ותמיד יהיה אין מה לעשות ...
    אז קדימה בואו נשכח את מה שהיה לא צריך להעצים דברים מיותרים,
    צריך להעצים את העזרה התמיכה וההדדיות בין כולן כמו בזוגיות יש גם כאן רגעים לא סימפטיים ....
    אני לא "נועלת" את ההודעה כיוון שלכולן יש את הזכות להביע דעה אבל בואו נהייה שקולות בתגובות ונבין שלא הייתה כוונה רעה וגם אם כן זה מאיתנו והלאה
    המשך יום פורה לכולנו (תרתי משמע )
  • קודם כל, חשבתי המון לפני שהחזרתי את ההודעה הזו לראש ההודעות ולמרות הכל החלטתי להגיב.
    נכתבו פה האשמות כואבות שלא נכונות כנגד בחורה שכל מה שרצתה להגיד זה שתקראו לפני שתגיבו. לא עזבתי בגללך, מרגו יקירתי. את חברה טובה, מעודדת ולא מצאתי כמוך זמן רב.

חשוב לי לחדד את מה שמרגו ניסתה להגיד, באמצעות מקרה שקרה לא מזמן ושמתי לב אליו.
    חוץ ממני לצערי קרה מקרה נוסף בו, (סליחה טלי שאני מזכירה לך שוב) הגיבו על ההודעה של טלי בה היא מבשרת על בטא חיובית אחרי שכבר היא הודיעה שהבטא ירדה.
    בשביל למנוע מקרים כאלה רצוי לקרוא שוב את ההודעות שקשורות למה שאותה משתמשת כתבה או קשורים אליה ורק אז להגיב. תארו לעצמכן, מגיבים לטלי "הריון תקין" ופרצופים מחייכים והיא כבר בסיטואציה אחרת שבה הבטא ירדה וזקוקה לעידוד.....

כל מה שמרגו כתבה זה בשביל לחזק את מה שאני כתבתי, שאלו אותי שאלות שבאותו הזמן, כל מה שהיה צריך לעשות זה לקרוא את ההודעה כמו שצריך, במקום להגיב ישר, ולהבין "למה אין לי חתימה נוספת" .....

אני מצטערת שההודעה שלי הזו פגעה במישהי ואני יותר מצטערת שהודעות אחרות פגעו במישהי שטובה אליי, דואגת לי, שהייתי איתה בקשר טלפוני בלילה בתל השומר, מישהי שלא עשתה דבר לאיש!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

אני עוזבת את הפורום לא בגלל מרגו, אני עוזבת כי ברגע זה הוא לא נותן לי מענה, תבינו אני כבר לא בסיטואציה של להתבאס מקבלת "מכשושה" כמוכן, אני כבר לא רוצה לקבל הודעות של "קליטה מהירה", אני כבר לא מסוגלת להגיב לבשורות הטובות וגם לבשורות הפחות טובות שלכן, פשוט אין לי מה להגיב ואני אף פעם לא הגבתי למישהי אם זה לא בא מהלב.

ובנוסף, ריבים מסוג כזה מרחיקים אותי הרבה יותר.
    איבדתי עובר, זה לא דבר שקל לעודד בו, ואני לא חושבת שמישהי יכולה סתם לעודד אותי בחיבוק או במילים אם לא הייתה בסיטואציה כזו.

אל תדאגו לי, אני דואגת להיות מוקפת בהרבה חום והמון אופטימיות (מרגו ושירה יודעות למה אני מתכוונת, ותודה לכן
    [url=http://www.desiglitters.com/bear/running-glittered-bear/]

[URL=http://www.babynamestext.com]

• פנינוש יקירתי אוהבת אותך
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה