היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
היי בנות, הפעם אני לפני תחילת IVF נוסף. הפעם הרופא החליט לשנות קצת ואמר לי לקחת דקה כמה ימים ובהמשך לשלב גונאל F ואז להגיע לביקורת. בפעמים קודמות התחלתי ישר מגונאל F.
מישהי עברה טיפול בשיטה כזאת? האם זה בעצם הפרוטוקול הארוך?
7 תגובות
עמוד 1
כן זה נקרא פרוטוקול ארוך . הרופאים נוהגים לנסות כול מיני פרוטוקולים על מנת לקבל את העוברים הכי טובים וכשהם מזהים טיפול שהגבת בו טוב אז רוב הזמן הם נשארים איתו . בהצלחה
היי מחכה, גם אני לראשונה מתחילה טיפול ארוך.. לאחר שבטיפולים קצרים לא כ"כ הצלחנו (למרות שממוקפאים היו 2 שנפלו). הרופא אמר שהגיע הזמן שנשנה כיוון אז זרמתי איתו! אני ממש חוששת מהשפעת הדקא.. היום עשיתי בדיקת דם לראות אם אפשר לקחת דקא.. ואז סוף סוף יתחיל הטיפול! העניין שהרופא אמר לי לקחת דקא 3.75 שזו זריקה אחת ולא זריקות יומייות הבנתי שהיא ממש מדכאת את כל המערכת ההורמונלית! ההשפעה של יותר חזקה מהדקא 0.1, והיא עלולה ממש לנטרל את הגוף ל3-4 חודשים (כלומר הגוף יהיה מנוטרל ללא הטיפולים, בטיפולים אין בעיה כי לוקחים גנול וכו' ואז הוא פועל..) מתי מתחילה עם הדקא?
אשמח אם למישהי היה התנסות עם דקא 3.75 שתספר איך היה? אם היו תופעות לוואי קשות? אני עוד שוקלת לבקש מהרופא דקא 0.1 :(
המון בהצלחה!!!!!!
הי אור, אני לוקחת כבר 4 ימים את הדקא 0.1 וטפו טפו בינתיים-נראה לי שהכל רגיל.. אין לי ניסיון עם המינון השני
בנות תודה רבה על התשובות.
אור 30- אני מתחילה עם הדקא, לאחר כמה ימים של נטילת גלולות, המתנה של יומיים ואז זריקות יומיות של דקא....למשך 3-4 ימים ולאחר מכן מצטרף הגונל.
קצת חוששת כי בעיקר לא יודעת איך הגוף שלי יגיב לזה... אני כבר עשיתי שני סבבים של פרוטוקול קצר- היו תוצאות סבירות רק שלא הניבו הריון והפעם אמרתי לרופא שאני רוצה לנסות משהו ואנחנו הולכים על הפרוטקול הארוך... מה זה אומר פרוטוקול ארוך? כמה נמשך כל התהליך שלפני שאיבה? זה גם אומר בהכרח הרבה יותר זריקות?
פרוטוקול ארוך הוא יותר מייגע, אך יש בנות שאצלן זה מניב תוצאות טובות יותר.... דווקא טוב לקחת דקא לפני הגונל, כך כל הבציות שיווצרו לא יעיזו לבייץ, לפני שיגידו להם.... מקווה שהפעם הזו היא שלך.... מחזיקה אצבעות "הזמן עושה את שלו והוא מזור לכל שכואב אם לאלוהים לקח שישה ימים לברוא את כל מי שיש כאן מי אני שאמהר ואנסה לשנות את הכל כי הכל קורה ממילא בתחושה כזו שכל דבר בא במקומו"
לפי הרבה מחקרים לפרוטוקול הארוך יש תוצאות טובות יותר. בעז"ה הפעם זה יצליח :)
היי מותק - בהצלחה בפרוטוקול הזה!!
לשאלה כמה זמן לוקח הפרוטוקול הארוך , זה תלוי איך הגוף שלך מגיב, לפי האולטרסאונדים ובדיקות דם . למשל אצלי : הייתי צריכה לקחת דקא שבועיים לפני שאני משלבת אותה עם הפיורגון , הגוף שלי לא הגיב משהו משהו והמשכתי עם הדקא לבד שלושה שבועות ואז עוד שבועיים משולב עם פיורגון , פרוטוקול ממש ארוך יצא לי.....
מקווה שהגוף שלך יגיב טוב לדקא , שמדכא את המערכת ההורמונילית שלך ונדמה לי שהרופא בתקווה לראות שהרירית רחם שלך מדוכא וממש דקה לפני שהוא מתחיל גנאל F