התייאשתי בחיפוש התשובה. תעזרו ליייי - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • מה ההבדל בין סקירת מערכות מאוחרת למורחבת? אני צריכה לעבור סקירה שנייה והרופא קבע לי סקירה מאוחרת בקופ"ח ב29 ש"ח.
    אחות מלוות הריון המליצה לי לעשות את המורחבת בפרטי (מישהו שאני אמצא לא פרסמה אף אחד) שעולה בסביבות 700-900 ש"ח.

חלק מחברות ממליצות ככה חלק אחרת. מה ההבדל עדיין לא הבנתי. הלפ!

2 תגובות
עמוד 1
  • ההבדל הוא בהיקף של מה שהם בודקים - חדרי מוח וכדומה.
    אני ממליצה ללכת לעשות את המורחבת.
    אני עשיתי ואז הגשתי לקופ"ח חשבונית וקיבלתי החזר של בערך 80% (דרך לאומית)
  • גם אני בעד לעשות את המורחבת -שם פשוט בודקים עוד דברים...לא יודעת על המוח בעיקר הם בודקים עוד איברים כמו כמה אצבעות יש וכו....יש רופאים שבכול מקרה בודקים הכול ויש רופאים שבודקים לפי הזמנת המטופל....תבררי בקופ"ח אם יש לך החזר או שאם יש לך ביטוח רפואי פרטי אולי יש לך שם......אם את במכבי את ממליצה על ד"ר נלינגר הוא מצוין בתחום.
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה