סתם כי רציתי לשתף - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • טוב אז אחרי שבועיים של איחור ואין סוף ציפיה- קיבלתי מחזור שלראשונה בחיי לא רציתי שיגיע.
    נכון שבתוכי ידעתי שאני לא- הרי הבדיקות לא באמת משקרות כשהן מראות רק פס 1 יפה וצבעוני.
    טוב נו בטח אנשים יגידו שאני סתם מתרגשת הרי אני נשואה בסך הכל 4 חודשים ורק התחלנו לנסות ליצור את הדבר המופלא שיש- ילד.
    אבל לי עמוק בראש יושב הסיפור האישי שלי שחוויתי כילדה- אמא שלי היקרה שבמשך שנים מנסה להיכנס להריון... אין ספור הפלות... אין ספור ימי אשפוז במחלקת נשים (שמשום מה מאוד קרובה למחלקת היולדות) .. דמעות טיפולי הפריה כושלים.... ובסוף בתם של 7 שנים תמימות יצירת מופת נולדה- אחותי המדהימה מכולם! היום אחרי כמעט 9 שנים כבר כולם שכחו כמה קשה הייתה הדרך לשם- תגידו דפוקה יכול להיות
    אבל אין יותר מפחיד מלחשוב אולי גם לי זה יקרה.
    נכון שאמי הייתה כבר בשנות ה30 המאוחרות כשזה סוף סוף קרה וזה מאוד רחוק ממני עדיין- אבל תמיד מתנוסס לי סימן שאלה ענק- האם אצלי הכל בסדר.
    אני לא מחפשת תגובות- סתם רציתי לשפוך את ליבי.
    שיהיה לנו יום מקסים ורק בשורות טובות אמן

4 תגובות
עמוד 1

• מתוקה, מאחלת המון בהצלחה!! ומחזיקה אצבעות!!
    למה האיחור הזה? הלכת לבדוק?
  • היי,

זה באמת נוגע ללב
    גם לי עוברות המחשבות הנוראיות האלה ואני מנסה להעיף אותן כמה שיותר מהר.
    אני נשואה חצי שנה , ו4 חודשים מנסה להיכנס להיריון
    וכל פעם מחדש המחזור מאכזב :(

שיהיה לנו בהצלחה !
    נקווה שחודש הבא יהיו בשורות טובות
  • תשפכי מותק תשפכי
    כי כל המחשבות השליליות חייבות לצאת ממך

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה