מעבר מסימילאק למטרנה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • הי לכולם
    יאירוש שלי בן 9 חודשים ועד היום נתתי לו סימילאק מאז שהפסיק לינוק(בגלל שבזמנו התחלתי מטרנה וזה עשה לו ירוים חיצונים על העור) הרופאה אמרה לי שזה לא נורא והיא לא רואה סיבה שיהיה את זה במטרנה ולא בסימילאק אבל עברתי לסימילאק..האמת עכשיו אני רוצה לחזור למטרנה כי סימילאק עולה פי 2 כמעט ואני לא רואה סיבה לשלם פי 2 ......האם אני יכולה לעבור מיד???עדיף לשאול רופא???
4 תגובות
עמוד 1
  • לא צריך לשאול רופא
    הוא כבר בן 9 חודשים ואני מניחה שזה לא האוכל היחידי שלו
    אם אין בעיות מיוחדות, קיבה רגישה וכד', לא אמורה להיות בעיה.
    מקסימום אם את חוששת תחילפי בהדרגה- פעם מטרנה פעם סימילק עד שנגמרת הקופסה וזהו.

מיכל

• זהו זה מה שאני מפחדת .אתמול נתתי לו לפני השינה מטרנה....האמת הוא עשה לי פרצוף של גועל אבל שתה הכול....הוא קם אחרי שעה והתחיל בצרחות אוימות ושום דבר לא עזר.......הוא נגע המון באוזניים אז שמתי לו טיפות....ולבסוף אחרי שעה של בכיות הוא נרדם...אח"כ קם עוד פעם עם אותה סיטואציה...ואז אחרי בכיות רבות שמתי לו נר ואחרי חצי שעה נרדם....גם היום בבבוקר הוא לא היה רגוע בכלל...אולי זה המעב מסימילאק למטרנה???אולי זה עושה לו כאבי בטן????
  • תראי, אני העברתי את הבת שלי (שדווקא הייתה רגישה) ממטרנה לסימילק ושוב למטרנה
    ולא היו בעיות.
    הקטנה שלי קיבלה סימילק בימים הראשונים בבי"ח ובבית מטרנה ושוב, לא היו בעיות.
    אבל אי אפשר לדעת. כל ילד הוא עולם.
    לכן כדאי הדרגתיות. הלילה תתני סימילק ובמהלך היום מטרנה ותראי את יש הבדל.
    אם תמצאי עקביות כנראה שזה מזה, אבל יכול להיות שזה היה בסה"כ צירוף מקרים.

מיכל

• תנסי לעבור למטרנה ותעכבי אחריו שהוא לא חוזר להתגרד או שנהיה לו מזה תופעה אחרת
    לא ניראה לי שיש צורך להתיעץ עם ברופא

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה