היי בוקר טוב - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • יש לי שאלה אני בהריון היום נכנסתי לשבוע 6 , קורה לי משהו מוזר יוצא מצב שאני רואה פעם ביומיים הפרשות צהוב חום בהיר וככה כבר מיום ראשון זה לא צבע שמתקרב לדימום מה זה יכול להיות ?? היום יש לי פגישה עם רופא נשים בפעם הראשונה זה פדיחה להראות לו את התחתונית? יהיה אפשר לראות משהו בשלב זה?
5 תגובות
עמוד 1
  • ממה שזכור לי ההפרשות זה נורמלי לתחילת הריון
    כל עוד וזה לא דימום אין לך מה לחשוש

שיהיה לך הריון קל ותקין

• אממ הרופא פה בפורום, כל הזמן אומר "מבלי לראות את ההפרשה אני לא יכול לאבחן"
    כנראה שהם סבבה עם לראות את זה חחחח

כמו שיסמין אמרה בהריון יהיו לך מלא הפרשות. כל עוד אין להן ריח, ואין לך גרד, או אחד מהם אז זה בסדר- זה הפרשה תמימה.
    אם זה מריח\מגרד\צבע ירוק- כנראה דלקת בנרתיק..פטריה וכ'ו..

ולראות משהו בשבוע 6 אפשרי אם לא היה לך ביוץ מאוחר. סביר להניח שאם רואים משהו אז רואים שק הריון ובתוכו איזה עיגול שזה יהיה העובר (יש לזה איזה שם..משהו כמו שק חלבון או שק כזה.. גם עוד אישזהו שק בתוך שק)
  • הפרשות יכלות להיות בהריון.
    תשאלי את הרופא
  • מזל טוב !
    אכן הפרשות אופייניות מאוד בזמן ההריון כל עוד לא מדובר בדימום או הפרשה מגרדת שעלולה לסמן פטריה אין מה לחשוש אבל בוודאי שלא להתבייש להראות לרופא ! זה המקצוע שלו הוא בחר אותו בקפידה :-)

קרן-לי בן בסט, N.D
    דולה ומדריכת הכנה ללידה והנקה
  • אפשר לראות
    הצלחות :)

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה