היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
אני כבר לא יכולה יותר ומרגישה שאני לא מסוגלת נפשית כבר ככה.כל יום אותו דבר כאילו אני עוברת את אותו היום שוב ושוב. ב 7 בבוקר הוא מתחיל לבכות ולצרוח וכל מה שאני מנסה לא עוזר פשוט....מנדנדת בידיים והוא נרדם משכיבה במיטה ואחרי 5 או 10 דקות מתעורר וצורח ואז אני מתיישבת ליד המיטה ומלטפת אותו ושרה לו ולא תמיד עוזר ואז אני מעבירה אותו לעגלה ומנדנדת שם בכל מני שיטות..נרדם ומתעורר שוב אחרי 10 דקות ואז שוב נדנוד...תוך כדי כמובן בודקת מה עם הטיטול ואם לא מציק לו משהו וגם מביאה לו טיפות נגד גזים . בודקת אם חם או קר לו ואם נוח לו. עד שאני מסיימת כבר עובר השעתיים וצריך להניק שוב ואחרי ההנקה שוב אותו דבר מה שכתבתי קודם ועד ההנקה הבאה ואז שוב מגיעה הנקה ושוב אותו דבר ואז ב 14 בצהריים מגיע הבן הגדול שרוצה צומת לב והתינוק צורך ברקע ואני צריכה לתת אוכל לגדול שלי שמתנהג כמו קטן וצריך להאכיל אותו מכפית כי אחרת הוא לא אוכל ובורח לסלון ולא אכפת לו להיות רעב ומתחיל לעשות שטויות והלטריף אותי ולעשות לי בהכל דווקא עד שאני מאבדת שפיות ואחרי ההנקה של 15 בצהריים יוצאת איתם לטייל עד 17 וחצי וחוזרת הביתה מניקה ואז בעלי חוזר ועוזר לי בכל מה שהוא יכול ונופל עליו גם כל המטלות של הבית כי אני לא מספיקה כלום. ב 19 בערב כולם נרגעים והתינוק נרדם ויושן טוב עד 21 בערב והגדול הולך לישון ב 19 וחצי. אז אפשר לנשום .אז ב 21 מקלחים התינוק מניקה והולכת לישון יחד איתו כי בלילה רק אני קמה כי אני מניקה ובבוקר מתחיל יום שבו הכל אותו דבר וכל יום אותו דבר ורק בשישי שבת אני יכולה קצת יותר לנוח כי בעלי איתי . איך להחזיק מעמד? אחרי הלידה הקודמת היה לי אותו דבר רק שהיה לי רק ילד אחד והייתי אז בדיכאון שצרחתי כל הזמן ובכיתי ולא רציתי לחיות ובעלי המסכן לא ידע איך לעזור לי וחמתי לא רצתה לבוא לעזור לי בכלום ואמא שלי גרה בעיר אחרת ויכולה לבוא רק פעם בשבוע לכמה שעות.
10 תגובות
עמוד 1
אין לי הרבה מה לומר חוץ מ....
נשימה עמוקה ו.............. ככה מנסים כל פעם פתרון אחד ובודקים האם עוזר. - טיולים מרגיעים אותו? אם כן אז צאי לטיול גם בבוקר, אפילו שבי על ספסל קחי לך ספר טוב (או לפטופ או טאבלט) ותני לו לנוח מהצרחות של עצמו. - למה את נותנת לו תרופה נגד גזים? יש לו? אם אין לו אז זה מיותר לחלוטין. ואולי אפילו משפיע על הצרחות שלו - תנסי להוריד לכמה ימים מוצרי חלב מהתפריט שלך, תראי האם זה משפיע. - היוועצי עם רופא לגבי ריפולוקס. יכול להיות שמיצי כיבה עולים לו לוושת וזה כואב לו. - אחרי הנקה תניחי אות בסל קל (כמובן קשור) לחצי שעה. תראי אם זה משפיע - מקלחות מרגיעות אותו? אם כן תעשי לו במהלך היום מקלחת ואחת בערב. למים יש השפעה חיובית ומרגיעה על תינוקות. - יש לך מנשא? אם לא זה הזמן לבדוק האם יש לאחת מהחברות שלך ולהשאיל ממנה. תפני לעצמך את הידים, וככה הוא יהיה צמוד אליך ורגיש אותך - תנסי את להירגע, לקרוא על שיטות של דמיון מודרך. מאד יכול להיות שאתם משפיעים אחד על השני (הוא מעצבן אותך ואת בחזרה בלי כוונה מלחיצה אותו). וחוץ מזה
אוי יקירה... ליבי ליבי לך אבל.... יש מה לעשות.. 1. בדקי את ההנקה אולי יש משהו שאפשר לעשות כדי להאריך את ההפרשים בין ההנקות? לא ממש תארת אם יש קושי שם אבל רק נקודה לתשומת לב... 2. הוא בגיל ממש התפר שאוטוטו הוא ירגע מתקופת הגזים ויהיו לו יותר זמני רגיעה 3. כשאת מרדימה אותו בידיים תשתדלי לא להניח אותו מיד אלה רק אחרי כ-10 דקות ככה השינה שלו מגיעה לשנת האלפה והיא חזרה יותר ורק אז להניח (שימי לב שהמצע שבו הוא ישן צפופה... לפעמים כשיש להם מרחב אחרי שהיו בחיבוק בידיים הם מתעוררים מהר יותר אז אפשר להקטין את המצע עם שמיכה מגולגלת או איזה נחש רך) 4. מה לגבי מנשא? אני מאוד ממליצה על מנשא קשירה... זה בד שלא מפריע לך בגוף במיוחד כשמתקרר עכשיו ואם גם ככה את מרימה אותו הרבה אז לפחות שיהיה קשור עליך וככה הם גם נרדמים טוב מה שיכול לעזור לך גם בשעות שהגדול חוזר הביתה 5. עזרה!!!: למה לא תקחי משהי לכמה שעות בודדות בשבוע אפילו שעתיים פעם ביומיים שתתן לך קצת הפסקת מנוחה? לפעמים צריך לשלם על השקט שלנו ... ואם קשה וגם אם לא... אפשר לברר עזרה של נשים שמתנדבות באירגון "אם לאם" (תלוי באזור מגוריך) הן מגיעות לתת קצת תמיכה פיזית בהתנדבות זה ממש נחמד ועוזר
ובסוף בסוף... תזכרי שזו תקופה זמנית והיא תעבור וכמה שהכל נראה חוזר על עצמו ושיגרה קשה ומעצבנת זה עובר יותר מהר משנראה... המון הצלחה ! קרן-לי בן בסט, N.D דולה ומדריכת הכנה ללידה והנקה
מה את נותנת לגזים?
תנסי קפיצות על כדור פיזיו תגידי, הוא יונק מספיק? יש מצב שהוא רעב? אולי שווה להתייעץ עם יועצת הנקה איך להגדיל מרווחים כל שעתיים זה המון ואת לא סתם משתגעת
למה שלא תקחי עזרה? את יכולה לשאוב ולהשאיר את הקטן עם בייביסיטר ולהיות עם הגדול או לנוח...
מאמי אני חושבת שזה כאב בטן, לאו דווקא גזים. כי כשמניקים בצפיפות מרווחים, אז זה מעמיס עליהם זה מעגל סגור - הוא לא יונק הרבה כי כואבת לו הבטן, אז הוא רעב, אז הוא מתחבר לציצי אבל מתחיל לצרוח כי כואבת לו הבטן, וחוזר חלילה........ בהצלחה נשמה
אולי באמת תנסי לשאוב ולתת לו במרווחים יותר גדולים מבקבוק?
אני חושבת שנתנו לך אחלה עצות פה הלוואי וזה יעזור ויהיה לך יותר קל שולחת לך מלא מלא
- יש לי מנשא אבל אני לא יכולה הרבה זמן כי כואב לי הגב אפילו עם אני יושבת . - לגבי טיפות נגד גזים זה משהו על בסיס צמחים אז זה לא יכול להזיק אפילו אפ טעיתי וזה לא גזים. - לגבי הנקה, הוא לא תמיד מצליח להחזיק את ה 3 שעות אז זה שעתיים וחצי .אבל בלילה הוא מחזיק יותר ..לפעמים הוא אוכל ב 21 ומתעורר רק ב3 או ב 5 בבוקר בכלל. - במיטה אני מגלגלת לו שמיכה ב2 הצדדים שיהיה לו צפוף וחמים ולא יבהל ממרחב גדול . - לגבי שאר הדברים שהצעתם אני אנסה ומקווה שיעזור
תקשיבי תקחי עזרה את גמורה ומי שיסבול הכי הרבה אם תתמוטטי אלו הילדים שלך.. ושוב אולי לשאוב ולבקש עזרה? אולי לפחות שבעלך יקום בלילה? תעזרי לעצמך אני בטוחה שהילד מקסים מגיע לך להנות ממנו (במיוחד אחרי ההריון...) אל חחכי לרגע שתקרסי
ליבי נתנה אחלה רעיונות!
לי ישר עלה לראש כי אולי זה גרעפסים.
את נועה הייתי צריכה אחרי אוכל להחזיק כמעט שעה וחצי כי היא גם פלטה וגם היו לה גרעפסים והיא הייתה בוכה שמרים אותה למצב מאונך כדי שתוכל לעשות גרעפס כי זה היה תקוע לה והיחתה מקרעת מבכי אם היינו מתעכבים. אז רעיון של להושיב הסל קל טוב כח זה אולי יעזור לגרפסים.
אבל זה לא בטוח יעזור אצלי לא עזר והיחתי שמה את נעה עלי ויושבת על השפה ורואה טלויזיה והיא ישנה אצלי על הכתף.... עם הזצן התחלנו להפחית קצת בכמות הזמן שהחזקנו אאותה כי ראינו שזה מתחיל לעבור.
לא אאעודד אבל עד עשכיו לא עבר לגמרי ופעם בכמה ימים היא עדיין צריכה שנחזיק אותה שתעשה גרעפס אבל זה כמה דקות.
אולי זה מה שמפריע לו. תנסי להחזיק אותו חשר עליך אלרי האוכל כשהראש שלו על הכתף שלך ואחרי כחצי שעה תנסי לשים אותו במיטה וככה עם הזמן תתרגלי כי אני אפילו חדעתי באיזו שעה אחרי האוכל היא תעשה גרעפס והייתי לפעמים שמה במיטה ואז לפני הגרעפס צרימה.
בהצלחה.
אם יש לך אפשרות כלכלית, את יכולה לקחת מישהי
שתעבוד אצלך. היא תגיע נניח ה - 9 בערב
תהי׳ה עם התינוק במשך כל הלילה ואז
תצא ב -7 בבוקר. אם את יכולה כלכלית
זה מצויי-ן. לי גם יש ילד בן 4 ותינוקת בת חודשיי-ם וחצי