היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
כתבתי את השאלה גם בפייסבוק, מי שלא נמצאת בפייס שתוכל לקרוא את השאלה שלי כאן
בנות שלום אני צריכה עזרה מבנות שגרות בדרום
שאלה לגבי הגדולה שלי, לינוי בת 5. אנחנו גרים בדרום וסבלנו מאזעקות והפצצות במלחמה האחרונה "עמוד ענן".
הילדה התחילה להרטיב בשתי לילות האחרונים. בנוסף היא חוזרת ואומרת שהיא מפחדת מאזעקות ורוצה לישון איתנו במיטה. אנחנו מנסים להרגיע אותה, אבל לא נותנים לה לישון איתנו כי חשוב לנו לשמור על פרטיות הזוגית שלנו. אולי אנחנו טועים? אולי אנחנו כן צריכים להתחשב בלינוי ולתת לה לישון איתנו?
אנחנו לא יודעים איך להתמודד עם הסיטואציה של הרטבת לילה והטראומה שהיא ספגה ממלחמה האחרונה.
אני רוצה לציין שהיא מעולם לא הרטיבה בלילה, אפילו כשהיא היתה בגמילה, תמיד ידעה לקום בלילה ולעשות פיפי בסיר/שירותים.
אני מאוד אשמח לעצות מבנות שאולי עברו משהו דומה
תודה רבה נטלי
10 תגובות
עמוד 1
נראה לי שאת צריכה עצה קצת יותר מקצועית לי יש נטיה לעשות טעויות בקשר לסידורי שינה ואני תמיד אוהבת שהם נדחפים לי למיטה . אבל זה לא הפתרון במצב שלך . לחבק ולהסביר ברוגע שבבית אין ממה לחשוש. האזעקות נגמרו והבית שלנו בטוח ואבא ואמא תמיד כאן לידך . אולי להציע לישון עם דובי אהוב . אולי להציע שתישארו לידה עד שתירדם.. הזמן יעשה את שלו ...
תודה רבה
אנחנו לא סבלנו מזה ברוך השם. אבל- כששקד מרגיש רע (נפשית או פיזית), לי יש נטיה לאפשר לו להצטרף אלינו למיטה. זה לא הופך להרגל אצלו, אבל הוא יודע שכשרע לו, אז מותר לו לבוא אלינו. מה שיותר היה מפריע לי אם הוא היה מרטיב במיטה שלנו מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם! ------------------------------------------------------------------------------------------ לפני שנולדו ילדינו הכרנו עולם, לאחר שילדינו נולדו התחלנו להכיר את עצמנו. --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- לעתים מאד רחוקות אנחנו מקבלים בחיים את מה שאנחנו רוצים, אבל אנחנו תמיד מקבלים את מה שאנחנו צריכים.
-------------------------------------------------------------------------------- אין דרך אל האושר- האושר היא הדרך!
אני לא מהדרום אבל נדחפתי
אמנם אני לא בדרום אבל גם אנחנו קיבלנו כמה אזעקות.....וכן, היה קצת פחד
אז לילהאחד-שתיים הן ישנו ביחד איתנו
אני לא רואה בזה משהו רע, להיפכך, זה מחזק אותה.
בכל מקרה - כן הייתי מתייעצת עם איש מקצוע לגבי ההרטבה
אני מסכימה עם הבנות, נראה לי שעדיף שתתיעצי עם מישהו מקצועי. אצלנו עילאי לא מוכן להיות בחדר לבד , וכשהוא צריך שירותים אנחנו ממש צמודים אליו אני מקווה שיעבור במהרה