כמה זמן ילד יכול לשרוד בלי אוכל ושתייה????? - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אתמול הוצאתי את יותם הגן ב16:30 והוא ישר התחיל לבכות שכואב לו הגרון
    אין לו חום אבל היינו אצל רופא, קיבל אנטיביוטיקה והתחיל היום בצהריים

מאתמול בשעה 16:30 הוא לא אכל כלום!!!!!!!!!!!!!!! חוץ מחצי בורקיטס קטן
    ושתה כמה שלוקים מבקבוק מים (בערך רבע בקבוק מבקבוק של חצי ליטר) וכמה שלוקים של מיץ.
    וזהו
8 תגובות
עמוד 1
  • הכי חשוב שישתה,
    עזבי את האוכל.. בטח כאוב לו
  • תציעי לו קרטיב או משהו , גם אם כואב הגרון. אנחנו עברנו לא מעט עם הסירוב לשתות עם שתי הבנות, זה אף פעם לא נגמר יפה.. האוכל פחות בעייתי אבל רק עד שלב מסוים. אצל הגדולה שלי הייתה ממש נפילת סוכר בגלל זה. אם הוא כבר מסכים לשתות אז כדאי שזה יהיה משהו מתוק, מיץ תפוחים או תפוזים.
    שירגיש טוב במהרה

• נשמע קצת כמו הפה והגפיים (אני יודעת שבמחלה הזאת הילדים כמעט ולא מכניסים כלום לפה).
    תנסי לראות אם יש לו פצעים בפה.
    יעל, אמא של 2 אפרוחים
  • אולי להציע לו לשתות שוקו או כל משקה אחר שהוא אוהב?

מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
    ------------------------------------------------------------------------------------------
    לפני שנולדו ילדינו הכרנו עולם, לאחר שילדינו נולדו התחלנו להכיר את עצמנו.
    ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    לעתים מאד רחוקות אנחנו מקבלים בחיים את מה שאנחנו רוצים, אבל אנחנו תמיד מקבלים את מה שאנחנו צריכים.

--------------------------------------------------------------------------------
    אין דרך אל האושר- האושר היא הדרך!
  • מוכר , מוכר , מוכר ..
    לנדב יש פאפא (דלקות גרון מסוג אחר -כרוניות) ופעמיים הגענו לבי"ח על סף התייבשות ..
    פעם אחת אושפזנו כדי לקבל עירוי
  • וואוו איזה בעסה!!!

גם אצלנו זה היה לא פעם ולא פעמיים

[email protected]

פייס: ortal_hori
  • גם לי זה מאוד מזכיר אפטות בפה. תבדקי שאין נקודות לבנות על הלשון.
    עזבי את האוכל כרגע. העיקר שישתה. כל דבר.
    כמה שלוקים כל פעם.
    שלא יתיבש.

• אוףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףף היה לי יום ממש קשה איתו היום
    היינו כל היום ביחד.. והרגשתי שעל כל דבר הוא נלחם איתי..
    כל בקשה הוא עושה לי דווקא
    יותר גרוע מלהישאר עם תינוק קטן שחולה.

למרות שהיה קטע אחד שנסענו באוטו ופתאום הוא אמר לי : אמא איזה כייף ליסוע באוטו רק אני ואת
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה