היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
קרה לי כשהחלטתי לשנות את שיטת ההנקה. בהתחלה הנקתי בכל הנקה מ2 צדדים ואז עברתי לשיטה שהנקתי את הגדול שלי שזה כל הנקה שד אחר ובימים הראשונים היה לי את מה שתיארת ואחרי זה זה הסתדר . אבל למה זה קרה לך אני לא יודעת. תתיעצי אולי בטיפת חלב עם יועצת הנקה או שיש פה פורום הנקה שאת גם יכולה לכתוב שם.
אני גם מניקה כל פעם צד אחד, כי פשוט הוא שבע וגומר לאכול.....
הלוואי עליי שעדן תאכל רק מצד אחד! לגברת תיאבון טוב (או שאין לי מספיק חלב
גם אצלי זה ככה
גם אצלי תמיד היה צד גדוש יותר וזה נראה לעין ברור.
אני פשוט שואבת מהצד הגדוש כל הזמן כדי לאזן. :)
גם אני הנקתי כל פעם צד, וכן הייתה אסימטריה נראית לעין. למרות שאת טוענת שהחזה שלך היה סימטרי לפני- הוא לא היה פשוט לא שמו לב עכשיו עם החלב שמים לב יותר, וגם כי כמו שאמרת החלב שם לא ממש שווה... זה לא נורא, אם את דואגת לשוני אחכ- אז זה מתאזן...
עידן ינק משני צדדים כל פעם ובכל זאת היה לי את זה!!!! אוריאן ינקה רק מצד אחד כל הנקה (כשהצעתי את הצד השני ממש לא רצתה) ולא היה לי באופן מובהק (כל פעם הצד שממנו לא ינקה "בלט" יותר- עד ההנקה הבאה)
טוב אז זה לא קשור לזה שהוא יונק מצד אחד כל הנקה..........
ומיצי'לה באמא שלי הציצי היה שווה לחלוטין לפני כן!!!!!
את רוצה להגיד לי שבגיל 10, או בגיל שיצאו לך הציצים, יצאו לך ישר שתי גולות? לא אחת ואז עוד אחת?
חח לא זוכרת אני רק ידעת בוודאות שזה היה שווה לא נורא פשוט יש לי שם יותר חלב.
גם אצלי החזה היה סימטרי לחלוטין לפני ההנקה ובהנקה הצד השמאלי נהיה יותר גדול. אחרי שהפסקתי עם ההנקה החזה לאט-לאט חזר להיות סימטרי.