אסטמה של העור - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש

8 תגובות
עמוד 1
  • אוטופיקאיר
    גם קרם וגם תחליב.
    בלי סטרואידים ומאוד עוזר.
    היא ממש הצילה אותנו בשמנו.
    מיכל סבלה מזה מאוד
  • אני סובלת מזה כל החיים שלי. זה בא והולך. מה שעוזר למנוע (קצת) זה לחות, כל הזמן קרם לחות.
    אנה
  • לינאי יש
    בהתפרצות הראשונה שהיתה לו קצת הזנחנו כי חשבתי שזה שפשוף, או עקיצות...לא זוכרת מה חשבתי לעצמי...שמתי לו אפילו את הלבן הזה ששמים על אבעבועות...וזה לא טוב כי צריך לחות לא לייבש.
    וזה הגיע למצב שזה היה לכוויה כך שלא היה מנוס מלשים משחה אנטיביוטית
    כמובן היינו אצל רופא עור שאבחן ונתן את המשחה.ואמר לרחוץ עם שמנים, שתמיד יהיה משומן ולשים את המשחה אם זה מתפרץ
    עכשיו זה ממש אחת ל....וגם כשמתפרץ זה לא כזה הסטרי כמו הפעם הראשונה.אני תופסת בזמן
    עושה מקלחת עם אמול ואז שמה קרם לחות אקווה קרם
  • הא, אמבטיה עם אמול ולא לנגב אחרי אמבטיה אלא לספוג את המים עם מגבת, שתישאר שכבת שומן.

• טוב,
    יש לי דוקטורט בזה.

בהתחלה שהופיע לא התייחסתי,
    הלכתי פעמיים לרופאת עור והיא אמרה שכנראה מדובר בחררה, (הופיע בעיקר בפנים ובמצח)...

פתאום העור בכל הגוף בעיקר בבטן הפך להיות מחוספס נורא ולא נעים, והמשיכו להיות כל מיני אדמומיות.

הלכנו לרופאת ילדים,
    היא אמרה שלאסטמה של העור יש על מיני סוגים ורמות.

ההמלצה הגורפת אצל כולם כמעט תמיד זה המון לחות, לקלח את הילדים עם DOVE BABY, לא להאמין - אחרי 2 מקלחות, שינוי קיצוני לגמרי.

מבטיחה לך שלא צריך משחות וכו' אם המצב לא קריטי, נסי את הסבון.

בהצלחה!
  • יש קרם שנקרא א-דרמה, מעולהההההה!!!!!
    הוא קצת יקר אבל היחיד שעזר לנו

• baby dove?
    מה זה? סבון רגיל?

א-דרמה... אוטופיקאיר....אני אשאל את הרופא עור, אנחנו הולכים מחר
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה