אז מה יהיה???? - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היום הודיעו לבעלי בעבודה שמחר ייערך לו שימוע בנוגע להמשך העסקתו, זאת בשל קיצוצים והתייעלות
6 תגובות
עמוד 1
  • כואב לשמוע

• זה מה שקרה לבעלי בעבודתו הקודמת.
    תדעי לך שלפי החוק, הם צריכים להודיע שבועיים מראש
    שתספיקו להתארגן על משהו... אפילו זמני בינתיים

אולי אוכל לעזור? מאיפה אתם?
    במה בעלך עבד עד כה?

• אנחנו מחכים למחר לראות מה יהיה. אני יודעת שהם חייבים לתת לו התראה של חודש כי הוא כבר למעלה משנה. הוא עוד חושב שהם יכולים להציע הפחתה בשכר כדי להימנע מפיטורין. הוא הנדסאי מכונות ואנחנו מכרמיאל
  • טוב, אני חושבת שבמקרה הזה אני לא יכולה לעזור
    כי יש לו מקצוע מעולה וחבל להתבזבז

בכל אופן אם תרצו הצעת עבודה, פיזית- אני מדגישה מראש, דברי איתי במייל
    אתן לך פרטים.

לדעתי באמת להכנס לג'וב מאסטר ולחפש עבודה בתחום
    זה אחלה תחום, לא להתפשר על הורדת שכר, בררו אופציות קודם

המון הצלחה

• אם מורידים לו מהשכר או השעות, זה נחשב להרעת תנאים וזכותו לסרב או להתפטר ועדיין הוא זכאי לקבל את כל התנאים של פיצויים ודמי אבטלה!
    בהצלחה
  • כן. אני יודעת והסברתי לו. עברתי שוב על המכתב של השימוע וכתוב שם שהם שוקלים הפסקת עבודתו, כך שזה ברור שהם הולכים לפטר אותו כי זה לא משתמע לשום פנים אחרות.
    אני יודעת ומאמינה שיהיה בסדר, רק זה מבאס כי הוא אהב את העבודה שלו וזה היה נוח לשנינו כי זה היה קרוב לבית ונוח כי הוא לקח את עידו לגן בבוקר כי אני יוצאת מוקדם...
    כל עקבה לטובה!!
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה