האם תמ״ל זה דבר כ״כ רע? - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אני באמת רוצה הכי טוב עבור הבן שלי
    יועצת ההנקה שלנו אמרה
    שתחליפי החלב פוגעים בבריאות הילד
    ויכולים לעשות לו נזק אפילו כשיהיה בן 60 כמו סכרת וכולסטרול

16 תגובות
עמוד 1
  • איזה שטויותתתתתתתת

• זה הדבר הכי וראי שקיים
    זה פשוט הרעלה מכוונת
    סיבה להזעיק רווחה

אלוהים כאילו לא כואב לי הראש מהשרשור החדש על הפלות עכשיו אני על סף שבץ

ממי תרגעי לא יקרה כלום ילדים גדלו וגדלים על תמל
    האם הנקה יותר בריאה - כן
    האם תמל זה לא בריא - לאו

והיועצת הנקה הזאת גרררררררררררר בררררררררררררררר
  • שטויות במיץ!!!! ומה עושות אלה שאין להן חלב או שנגמר להן אחרי חודש וחצי (כמוני למשל). עידו עד גיל חודש וחצי שתה חלב אם ששאבתי לו עד שנגמר ואז עבר לסימילאק אדוונס. אני יכולה להגיד רק טפו טפו טפו... חוץ מזה גם אני ואחי גדלנו אחד מאיתנו על סימילאק ( אני) והשני על מטרנה וברוך ה׳ הכל תקין
  • אוי נו באמת
    איזה שטויות במיץ
    לדעתי צריך לתבוע גורמים כאלה שגורמים לאמהות צעירות נזק נפשי!
    תני סימילאק!!!

• טוב היועצת שלך נשמעת קיצונית לגמרי !
    אני לא אוהבת הפחדות ! נכון שיש כל מיני מחקרים ,אבל מכאן ולהגיד לאמא שהיא סובלת שהיא תגרום נזק לילד שלה אם היא תתן לו תמ"ל הגזמה פרועה !
    תחליפי יועצת , ואם כואב לך לשאוב תכנסי למקלחת חמה (זה מרחיב את הצינוריות החלב) ו תתחילי לסחוט כמה שאת יכולה עם היד רק כדי לשחרר וכמובן תמשיכי להניק בצד השני עד שהצד הזה יבריא וכמובן תור לרופא !
  • אני בשוק מהשטויות שהיא מדברת
    מה פתאום מזיק?
    אל תכנסי לסרטים, תחליף חלב זה אחלה והכל בסדר!

אני מנסה להבין מה היא מצפה שתעשי
    שתניקי ותסבלי?
    שתבכי בפרצוף של ילדך?
    זה ידוע שאמא רגועה - ילד רגוע
    עם הנקה או עם תמ"ל.

• כמובן שזה שטויות
    חמתי אמרה שעוד בברית של בעלי- כבר נתנה לו בקבוק
    מה לעשות שחלב נגמר אחרי כמה ימים?

ב"ה הוא התפתח טפו טפו טפו
    אני למשל התחלתי לשלב בגיל 3 חודשים כי השאיבות הרסו לי את התפוקה
    מה? עדיף שישאר רעב?!
    ב"ה הילד שלי גודל ומתפתח בלי עין הרע
  • תמל רע- לא נכון
    תמל פחות טוב מחלב אם- נכון.
    וזהו. נקודה. אין יותר להוסיף.

בלי קשר- היית אצל רופא? רשם אנטיביוטיקה? חייבת לטפל בזה. וזה יעבור
    עם או בלי הנקות.
    אבל את חייבת או לשאוב או להניק או לסחוט ידנית, אבל תוציאי, אל תתני לזה להתקע שם,
    במקביל לאנטיביוטיקה כמובן. חייבים להוציא. לא כמויות, אבל כמה שאת יכולה. וכן זה כואב, אבל ככה זה לא יחריף ויעזור לזה לעבור יותר מהר.
    (וכמובן בשילוב כל הטיפים של הקומפרסים קרים חמים, מקלחות, עיסויים, שרשמו לך בשרשור הקודם, בשביל שיהיה לך פחות כואב להוציא, את מה שצריך להוציא בשביל לעזור לדלקת לעבור)
    זה כמו אחרי קיסרי- שבנות כאן אומרות שהסוד להחלמה זה דווקא לקום ולזוז כמה שיותר למרות שכואב, כי רק ככה לא יכאב.
    אז גם פה- צריך להוציא. ללכת קצת נגד הכאב.
  • איזה בלבולי ביצים!!
    תחליפי יועצת מיד!!!

• מכות מכותתתתתתתתת לנשים כאלו שתופסות אמהות צעירות ועושות להן נזק נפשי!!תסלחי לי גלי עד כאן. אם היועצת הזו הייתה לידי היא הייתה מקבלת על הראש.

אז מה תתני לילד ? חוביזות? חמציצים???
    איפה השפיות? המתינות? ההיגיון הבריא??

אכן הנקה היא הטובה ביותר
    אבל מה רע בתמל???
    מיליוני ילדים גדלו עליו בלי טיפת חלב אם משנולדו.
    מכירה כמה כאלו שאפילו התקבלו לטכניון!! בעלי למשל... בינתיים כולסטרול יש לו מכל הקרואסונים של רולדין שהוא תוקע בבוקר 5555
    חמודה
    תבעטו את ה״יועצת״ הזאת לקיבינימט ובכסף שיישאר לך מהשטות הזו תקני לליהוא איזו מלתחה חורפית כיפית.
    שונאת יועצות למיניהן שונאת. מה קרה לאמא דודה סבתא חברה עם שלושה ילדים??? מה קרה לניסיון האמיתי???
    אוף
    התעצבנתי ממש

• וואי איזה עצבים הביאה לי היועצת שלך!!!

לא יודעת איפה לקחת אותה אבל שלחי רחוק רחוק וזה עוד בעדינות!!!

היא כנראה חוששת שאם כולם יגדלו על תמל לא תהיה לה עבודה! אחרת אני לא מבינה את הסיבה לבחבולי מוח ושטויות שהיא אמרה לך.

תפסיקי מייד להרעיל את עצמך בזה שאת עושה משהו רע כי את לא!

את מעדיפה שחליחה תפתחי משהו בגלל הדלקת בשד ולא תוכלי לטפל בנסיך? אני חושבת שלא וגם הוא מעדיף אותך איתו ולידו אז נא להוציא הכל מהראש ולהתחיל לתת מטרנה או סימילק או מה שתחליטי ולא על חשבון בריאות ושפיות שלך!

כתבתי לך כבר בשרשור אחר שנועה ינקה בדיוק 10 ימיםונגמר לי החלב אז לפי היועצת הזו הייתי צריכה להשאיר אותה בלי אוכל?

ולגבי הילדים שבכלל לא ינקו תראי אותי גדלתי אך ורק על תמל!
  • קודם כל אני לחלוטין בעד הנקה וזה נכון שחלב אם הוא המותאם ביותר עבור התינוק
    בתנאי! שההנקה באמת מצליחה גם לאמא וגם לתינוק ושניהם נהנים מהחיבור הזה.
    אם ההנקה לא מסתדרת מסיבות כאלה ואחרות או שנוצרת דלקת כמו שאת מתארת שהכאב הוא בלתי נסבל
    אין מה לענות את עצמך לחינם, צריך קודם כל לטפל בדלקת ולקחת אנטיביוטיקה במידת הצורך
    וצריך להבין שגם תמ"ל זה בסדר גמור ומותאם לצרכי התינוק ואין מה להרגיש רע עם זה
    רמדיה זו היתה טעות מצערת של הוצאת איזשהו מרכיב מסיבות xyz שאני בטוחה שאף חברה לא תחזור עליה
    כי נעשות בדיקות על התמ"לים באופן יומיומי!!!
    אז את יכולה להסיר דאגה מלבך ולתת לליהוא תמ"ל בלי כל חשש, ויש הרבה תינוקות שגדלו, גדלים ויגדלו על תמ"ל והכל בסדר איתם.
    לגבי יועצת ההנקה, זה כבר טרור הנקה פשוטו כמשמעו, זו פנאטיות-יתר ויש דרכים אחרות לנסות לשכנע בחורה להניק.
    ואם תשאלי אותי היא אמרה לך את זה רק כדי להצדיק את המקצוע שלה ואת הכסף שהיא לוקחת ממך על ייעוץ, נקודה.

• וואיייי ... בא לי לתת לה מכות
    איזה שטויותתתת
    לא אחזור פה על דברי הבנות כי כולן צודקות גם פנטיות ההנקה יודעות שזה לא נכון

• המון המון תודה בנות
    הרגעתן אותי קצת

• היא קיצונית ברמות!
    אני הזמנתי יועצת-הנקה לאחר הבי"ח עם נעמה (וכעת אני מבינה שהיה לי גודש-נורמלי,שזו תופעה-לגיטימית לאחר 3,4 ימים מהלידה) והסתומה הזאת אמרה לי,שדחוף אני חייבת לשאוב, כי אם לא,בבוקר אלך לבי"ח.
    מודה שמאוד הלחיצה אותי ובכ"ז עשיתי מה שנראה לי לפי התחושה-הפנימית.

למזלי הייתי פשוט מותשת,אמרתי לבעלי שאלך לישון ושבבוקר אלך לבי"ח..שכבר ממש לא-מזיז לי,אני חייבת דחוף לישו ובלילה למזלי נעמה ינקה ושיחררה לי את הגודש..ושום בי"ח.......

את התרגלת לשאוב,זה עלול לגרום לגודש..כך זה עשה לי גם כעת,לאחר שירה..

לי אין מספיק חלב (כי אני לא-נחה,ישנה,אוכלת ושותה מספיק) ואני מניקה ספוראדית,בכל-האכלה,שזה ממש לא לפי השעון..
    ומשלימה בעת-הצורך למטרנה..

אני כן מאמינה בשילוב של מטרנה,המצב-האידיאלי מבחינתי זה בקבוק-אחד ביום,כי יש במטרנה את כל הרכיבים-הרצויים וזה כמו גיבוי בשבילי (אם לי אין בגוף את כל הרכיבים של הויטמינים וכו').

דבר אחד בטוח,את עוד תוציאי ספר-טעימות לקטנטנים..בגיל 4 חוד' ליהוא יתחיל טעימות בע"ה ואת תיתני לו את כל הויטמינים הרצויים

• ממש ממש לא!!!!
    לא חסר ילדים שלא ינקו שניה בחייהם והם בריאים וחכמים!!!!
    אני חסידת הנקה אבל תמיד אמרתי- מי שלא מתאים לה או שזה גורם לה סבל מיותר לא צריכה ללכת עם ראש בקיר
    אני לא אומרת לוותר לגמרי אבל תתחילי לשלב, תקלי על עצמך קצת
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה