כנרת .. שאלה:) - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • הייי כנרת,
    נפתח פה שרשור בנוגע לשחלות פוליצסטיות
    רציתי לשאול אותך שאלה..

כמו שהבנתי מי שיש לו שחלות פוליצסטיות היא לא אמורה לקבל מחזור באופן סדיר?

כי אצלי לפי הפרופיל ההורמונלי והמעקב זקיקים והus
    הרופא קבע שאני פוליציסטית..
    אבל אני מקבלת מחזור באופן סדיר ב״ה!
    ולפעמים שבא לי אני בודקת עם הערכות ביוץ ולפעמים היא כן מראה ביוץ במשך 4-5 ימים חיובי..
    איך זה ייתכן?

6 תגובות
עמוד 1
  • ברור שיתכן, ישנן דרגות של שחלות פוליצסטיות חוץ מזן תמיד שווה לקבל עוד חוות דעת ...
    בלי קשר כל עוד תשמרי על ת**** נכונה וכו׳ הסיכוי להריון גדל יש לי מטופלות שמקבלות פעם בחצי שנה ונקלטות להריון ללא כל בעייה ויש אחרות שזה מתעכב!!!
    המלצה תבדקי ביוץ במעקב זקיקים!
  • תודה על המענה;)

האמת הפסקתי להאמין ולקוות שזה יקרה באופן טבעי
    אצלי הבעיה פחות מורכבת, אצל בעלי הבעיה יותר מורכבת וריקוצלה דרגה 2 איכות וכמות זרע לא טובה ביכלל!!!
    בגלל זה גם עם אני יבקש מעקב זקיקים זה לא ייתן כלום ..

• ומה אתם עושים עם הנושא של בעלך? אפשר לטפל בזה!!
    עדיין אני חושבת שאם תקפידי על כל מה שצריך להקפיד זה יעזור לקליטה מהירה של הריון גם אם ב IVF או הזרעות ...
  • את מתכוונת שאפשר לטפל בזה ברמה רפואית ?
    כי אם כן ביררתי יש ניתוח שעושים שניקרא קשירה קושרים את הורידים אבל ההחלמה של הניתוח היא 3 חודשיים .. מה שאומר שניצטרך לא לעשות טיפולי הזרעה 3 חודשיים שזה המון זמן.. לכן הרופא שלי המליץ לי כרגע לשים את זה בצד מה גם שאין שום דבר שמבטיח את ההצלחה של הניתוח...

ואם התכוונת בדרך של רפואה סינית.. אז לא ביררתי אם יש משהו שיכול לעזור.
  • היי סורי על הדיליי,
    אכן אפשר לשפר איכות זרע משמעותית על ידי רפואה סינית, כמו כן אפשר לאזן גם אותך בכדי ליצור מצב אופטימלי מכל הכיוונים דברי איתי אני ימליץ לך על מטפלים מהאזור שלך
    0577337376 כנרת
  • כנרת תודה:)

אני ידבר איתך מחר..

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה