סקר בחירות 2013!! - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • נו, אז החלטתם למי אתן הולכות להצביע עוד איזה חודש וחצי?

אני כן - יאיר לפיד

[email protected]

פייס: ortal_hori
18 תגובות
עמוד 1
  • אורטלוש.
    את באמת חושבת שכדאי לפתוח את זה כאן?

• חחחחחחחחחחחחחחחחחחח

• להגיד את האמת ואני לא מתביישת בעניין הזה אני לא בוחרת אף פעם כי כולם לא נעים להגיד אוכלים את המדינה אז שיהיה קול צף ושכולם שם ילכו ..... נמאס מהמדינה שיש בה אנשים שרק אוכלים את הכסף והצעירים והזקנים סובלים.

• אני שוקלת ברצינות לא להצביע השנה...
  • אני גם שוקלת לא להצביע..
  • ענבר - למה לא לפתוח את זה כאן?

אם לא תצביעו - מה זה ייתן?! עוד כוח לקיצוניים ולערבים?

אני באמת חושבת שיאיר לפיד יכול להביא שינוי. מאז ומתמיד הערכתי אותו

[email protected]

• איזה מין פיתרון זה לא להצביע???
    אני לא מבינה את זה. בחיי.
    לא אכפת לכן מה יקרה פה?
    הרבה יותר קל להתלונן ולהגיד כולם דפוקים, הכל דפוק ולא לעשות כלום.
    המדינה שלנו עומדת בפני דברים לא פשוטים בכלל. עד כדי כך אתן אדישות לזה??

מיכל

• זה בא מחוסר אמון...
    מזה שסמכתי על אנשי ציבור והם אכזבו אותי..
    מזה שבזמן בחירות כל אחד אומר משהו אחד ומציג את עצמו כמאמין בכל ליבו במשהו, ובסוף אין זכר לכלום..

בסוף אובמה מחליט.. אנחנו צריכים לבחור בבחירות של ארה"ב.

ברור לי שאצביע בסוף, אבל אני ממש לא מאמינה לאף אחד שמציע את עצמו.
    כל פעם אני אומרת שלא אצביע ובסוף אני מצביעה..
  • תגידי לי את במי יש להצביע ונצביע באמת
    בטח שאיכפת רק שום דבר לא ישתנה במדינה המחורבת הרי את תוצאות המלחמה מי ישלם הציבור משלמי המיסים כבר מדברים על זה שרוצים לעלות את המע"מ ל 18% אז אולי אני יתרום את בעלי עוד על הכביש הוא לא מספיק שעות על הכביש ואני לא מספיק חיה לבד בשביל לשלם את המיסים המחורבנים האלה ושיהיה כסף לחיות אולי את כל המשוכרת ניתן למדינה וזהו נו באמת כולם שקרנים אז מה למי להצביע, הרי הם לא יורידו חלילה מעצמם מהמשכורת שלהם התחת השמן שלהם צריך לשבת באוטו מרופד ולכל אחד צריך פנסיה שמנה גם לנכד שעדין אין להם באמת לנצל את המעמד הבניים שגם ככה מנוצל זה הרי ימשיך גם אם נלך להצביע לא? אז חבל לי על הזמן והנסיעה לקלפי.

• אני אצביע לאחת המפלגות הקטנות, אלה שאם יהיו בכנסת יתנו קונטרה למפלגה בשלטון, אלה שהמצע שלהם מתאים לי, שיעשו בלאגן לביבי שככל הנראה יקח גם הפעם
  • יאיר לפיד
  • גם לי ברור שאלך להצביע בסוף, אבל אעשה זאת בחוסר השלמה מוחלט, ועם הרבה כאב...
    הסיבות שיביאו אותי להצביע בסופו של דבר, זה מה שאת כתבת, מיכל, וכן - בגלל שאי אפשר להרשות לעצמנו להיות אדישים או חסרי אונים.
    אבל באמת באמת בכאב...
  • חייבים ללכת להצביע.
    אפילו לשים פתק לבן, אבל חייבים להצביע...
    אם לא נלך להצביע ניתן עוד כל לקיצוניים כי קולותינו לא ייכנסו למניין המנדטים...

• אלך להצביע ואין לי מושג למי! אף אחד לא ראוי בעיני
    נטלי
  • אכן בהחלט רצוי להצביע
    אם כבר התחילו להגיב כאן..אז אני אצביע ביבי, יחד עם ליברמן בתיקווה שגם בגין וגם מרידור יכנסו (וסביר להניח שהם כן ) כי אין מה לעשות..אלו הבולדוזרים של הפוליטיקה..לא איזה כתבים שפתאום החליטו להיות ראשי ממשלה

• אני מקווה ששלי יחימוביץ באמת תעשה שינוי בכלכלה ובתנאים של המעמד הבינוני ומטה
  • את מצביעה לשלי?

[email protected]

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה