אתמול היינו בחתונה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • האמת לא היינו אלא הייתי...
    קצת התלהבתי מזה שאני נוסעת לבד. שיהיה לי מן פסק זמן כזה. מן שלווה כזו... לאכול את המנה שלי כמו שצריך בלי שלמישהו בורח פיפי או שהוא נפל על הרצפה. וישבתי והרגשתי כזה חוסר. איך חייתי ככה לפני הנישואים? ללכת לבד להיות לבד איזה חסר זה! הרגשתי חצי בן אדם!
13 תגובות
עמוד 1
  • נכון גם אני מרגישה את זה שהילדים והבעל לא תמיד איתי ושיוצא לי לפעמיים ללכת לאירועים לבד אבל ואבל גדול שיהיו בריאים כן יש זמן קצת לעצמי.

• חחחחחחחחחח את מזכירה לי את עצמי . כל היום מתנשפת שאין לי רגע פנאי וכשיש לי אני מרגישה ריקנות נוראית .
    אפילו לפעמים שהם ישנים בא לי להעיר אותם
  • גלי

[email protected]

פייס: ortal_hori
  • לבד... לבד....
    תנו לי להיזכר..
    רגע, נשמע לי מוכר
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .

לא! לא מצליחה להיזכר במה מדובר
  • של מי היתה החתונה?

הרגשה מוכרת ממש..
    פתאום הלבד מוזר, הידיים לא מלאות..
    אבל כשהלבד הוא עם אנשים קרובים זה כיף יותר!
  • אני רוצה לבד עם בעלי
    מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
    ------------------------------------------------------------------------------------------
    לפני שנולדו ילדינו הכרנו עולם, לאחר שילדינו נולדו התחלנו להכיר את עצמנו.
    ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    לעתים מאד רחוקות אנחנו מקבלים בחיים את מה שאנחנו רוצים, אבל אנחנו תמיד מקבלים את מה שאנחנו צריכים.

--------------------------------------------------------------------------------
    אין דרך אל האושר- האושר היא הדרך!
  • לפעמים צריך את הלבד כדי לחזור לאהוב את הביחד
  • החתונה היתה של מישהי מפה. שכנה נורא חמודה.
    גם חמותי היתה. כל הזמן אמא שלי ואחותי אומרות לי נו פגשת אותה כבר? אבל מה?! לא פגשתי אותה כל החתונה. לקראת סוף החתונה ראיתי אותה שולחן לידי ובחרתי להתעלם. גם היא בחרה להתעלם. ואין מצב שהיא לא ראתה אותי היא עמדה מולי במרחק 2 שולחנות.
    החתונה היתה רק יותר נחמדה בגלל זה
  • עכשיו הבנתי ...למה הגעגוע
  • יו, איזה קטע. בדיוק גם אני התלוננתי על ה״לבד״.
  • שולי בדיוק הגבתי לך שם. בחיי שלא חשבתי שארגיש ככה.
    אני חושבת שאפילו אם בעלי היה איתי כבר הייתי מרגישה אחרת. יותר שלמה יותר שווה. לא יודעת הרגשתי כזה ריק. חשוף.

• גם אני כמוך, חייבת את לולי שלי תמיד לידי
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה