סקר: ביגוד לחורף ל"גדולים" - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שנה שעברה ממש אהבתי: שמתי לנעמה (כשהיתה בת שנה ו-8)
    בחלק-העליון: כשיכבה-הראשונה בגד-גוף עם תיקתקים+שרוולים-ארוכים ומעל סווטשרט (לרוב מפליז)+קרדיגן מפליז..ואם צריך,אז גם מעיל.

בחלק-התחתון: גרבונים מצמר+מכנסיים (לרוב מפליז)+גרביים.

השנה,זה נראה כאילו לתינוקות,לשים בגד-גוף..אז אני שמה כמובן חולצה-דקה..אך הבטן לעיתים חשופה פתאום כשנעמה מרימה את הידיים וכו'..

מה אתן עושות? איך אתן מלבישות את הגדולים?

10 תגובות
עמוד 1
  • אני עדין שמה לאוראלי גופיה עם תיקקתקים
    עם אני שמה לו גופיה בלי התיקתקים אני כל הזמן מסדרת אותו ורודפת אחריו להכניס לו את הגופיה למכנסים

• ביום-יום לגן אני מלבישה לה חולצת פלנל ארוכה / גופיה ומעל זה טרנינג דק או עבה (תלוי במזג האויר).
    את חולצת הפלנל אני מכניסה לתוך המכנסיים, היא יוצאת עם הזמן כמובן...אבל אין מה לעשות עם זה כ"כ...

• נכון בגדי גוף זה לתינוקות
    כי אי אפשר להשתין עם זה, וגם בגיל מסוים כבר פשוט לא נכנסים לשם.
    לבנות זה יותר חשוב לא לחשוף כליות.
    תחפשי חולצות ארוכות למטה שתוכלי להכניס למכנסיים, יש בטוח, ומקסימום
    מידה יותר גדולה צריכה ליהיות ארוכה יותר (זה גם ככה בגד תחתון מה זה משנה שיהיה רפוי...

או להקפיד שהבגד העליון- הוא זה שיהיה ארוך, יכסה חצי טוסיק (העליונית הקרדיגן הסוודר).
    ואז גם אם הבגד התחתון עולה לה, היא עדיין מכוסה.
  • אין מה לעשות, הם גדלים וצריכים להתלבש כמו גדולים. הקטנטן שלי בן שלוש וארבעה חודשים אבל אני הפסקתי עם התיקטקים כבר בשנה שעברה, לא הרגשתי שזה מתאים
    שמים חולצת מעבר וחליפת פוטר....זה בהחלט מספק בימים האלה.

ואין בעולם אהבה כמו אבהב של אמא.......
  • חשבתי על הסוגיה הזו, בהתחשב בזה שהבת שלי בת שנה וחודש וכבר לובשת מידה 2.

מה יהיה שנה הבאה??

אני מתה על בגדי הגוף...

• לדעתי פשוט חליפות פוטר במידה טיפה יותר גדולה שיכסה את מה שצריך ואז לא כזה חשוב אם החולצה שמתחת יוצאת מהמכנסיים ועולה קצת למעלה...

• הקטנה שלי בת שנתיים וחודשיים וגם אני חשבתי שלא מתאים כבר בגד גוף , אבל מה, אמא שלי קנתה לה בגדי גוף מדהימים של קארטרס ולא יכולתי לוותר עליהם, היות והיא לא גמולה אז זה לא מפריע, לגדול אני שמה גופיה בתוך המכנס ומעל חולצה, כעיקרון אני תמיד שמה מידה יותר והם מכוסים תמיד וככה אין בעיה! אגב השנה חוץ מיומיים שהיו קרירים עוד לא הלבשתי פוטר, זה נורא ?
  • שמים גופיה פוטר בתוך המכנסיים.בנות אל תדאגו בגנים לפעמים מדליקים חימום...ואין סיבה להרתיח אותם יתר על המידה....תיקתקים מתאים לדעתי עד הגיל שהולכים.....
  • עכשיו עדיין לא קר מאד, אז חולצה קצרה מהגדולות שלה, שהגב לא יהיה חשוף וחולצת פוטר דקה. (ובבוקר עד שמגיעים לגן מעיל).

• אז אני בנתיים שמתי חולצות ארוכות- עכשיו כשהתחיל להיות ממש קריר אני הולכת לקנות את הטיקטקים שוב.אין משהו כמו זה שיכול לכסות בטן ב100%
    ואת הגב...
    כשמשחקים גם החולצה עולה ולא תמיד הם דואגים להוריד אותה.

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה