היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
סניף מעלות עבר אתמול בערב השחטה והתעללות יסודית. יצור קטן אפרוחי ועדין למראה פירק את האמממממא של כל הסניף!!! כל המוצרים שהיו בהישג ידה של היצור הקטן מוקמו במקומות אחרים בצורות מאד יצירתיות. היא לקחה סלסלה והעמיסה אותה בכל טוב (כולל ג'ל סיכוך וקונדומים, וגם דאודורנטים, מגבונים וכו'....) ואמא שלה, הבטטה ההריונית רצה וניסתה לסדר אחריה. לקח לנו פי 3 יותר זמן לסיים את הקנייה המוכרים היו בהלם היצור האפרוחי היה מאושר אמא שלה מותשת
11 תגובות
עמוד 1
חחחחחחחחח איזה חמודה האפרוחית הזו
הרגתתתתתתתתתתת
חחחחחחח יאווו איזה קטעים טוב לפחות השיעור שעשית לה על חינוך מיני עזר ... היא מוכנה לעוד 20 שנה ...
כן שמעתי היה בלאגן היתה משטרה ועניינים!!
חולה על התחת הצהווווווווב הזה!!
מתיי דייט???
חחחחח בחיים צריך לדעת להסתכל על חצי הכוס המלאה - תמיד!!!!!
שיהיה יום מקסים לכולם!!!!!
באהבה, ליאת.
חחחחחחחחחחח הרסת אותי
הלכת רחוק בואי אליי הביתה תראי מה התרחש פה בימים האחרונים אני לא יודעת אם זו אני או נהוראי שמוצאים דרכים יציאתיות ומיקומים חדשים עד היום, מודה, הבית שלי היה מוזיאון פרפוקציוניסטי למדי אבוי אם מישהו היה נוגע באגרטל במסדרון או בקערת הנוי על הויטרינה ובכן, נהוראי לימד אותי מה זה הבלגות בחיים. האגרטלים כולם מונחים על הכונניות הגבוהות הקעריות נוי על התנור גבוה גבוה בקיצור, הבית שלי עובר מהפך כל פעם שהילדון נמצא בסביבה