בתקופות לחוצות אתן.... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • כרגיל לשאלות שלי יש הקדמה..
12 תגובות
עמוד 1
  • בקיצור, תתקשרי אליה ותודי לה שהיא באה אתמול...
    תגידי לה שאת בתקופה לחוצה ושאת רוצה להודות לה על העזרה ועל עוד דברים ששכחת...
  • השיגרה שלי היא תקופה לחוצה אחת ארוכה. אני 97% מהזמן לבד עם הילדים וכמובן יש ניקיונות בישולים כביסות והכי חשוב - ילדים. בעלי לא עובד כסף אצלנו זו מילה גסה וזה עוד יותר גורם ללחץ. פשוט התרגלתי לחיות בתוך טירוף... וזהו.
    מקווה שעוד 3 שנים זה ירגע.

• מסכימה עם צ'

השגרה שלנו היא סיר לחץ אחד ארוך.......ממש בעסה

[email protected]

פייס: ortal_hori
  • אני בדיוק כמוך, כשלחוץ לי אני מוצאת את עצמי שמה בעיקר לב לעצמי ולקושי שלי אחר"כ כשאני מוציאה את הראש מהבועה אני מבינה שהתרכזתי יותר מדי בעצמי והתעלמתי מהקושי של אחרים. צריך מדי פעם, גם באמצע הלחץ, למצוא את נקודות השקט (כשהילדים ישנים למשל) ולהסתכל על התמונה הכוללת, לעשות מקלחת טובה ולנשום עמוק.

ובנוגע לחמתך תתקשרי אליה, תגידי לה תודה שהיא באה אתמול ותבליגי על אתמול, בסך הכל יש לה כוונות טובות.

• אני ממש ממש יכולה להבין אותך.
    כשאני לחוצה , אני , איךלומר,לא נעימה ....
    זה קורה .חמותך טובה אליך בדכ, אז זה באמת להבליג על הדברים הבודדים
    שלא טובים , ולהגיד לה מילה טובה מידי פעם ..
    וכל הכבוד גם לך על חשבון הנפש ולראות את הטוב שבכל אדם
  • זה ידוע שהתנהגות גוררת התנהגות וזה מעגל שלא נגמר אלה אם עוצרים באותו רגע ,חושבים ואז פועלים. הכי חשוב לדעתי זה לדבר, ישר לדבר אם משהו מפריע, אם היא עשתה עבורך מחווה- ישר להחמיא ולהודות ובכך לספק אותה מיידית
    לא מצריך יותר מידי כוח נפשי, ראי זאת כדרך חיים ולאט לאט תאמצי את זה וזה יבוא לך באוטומט

ואין לך סיבה להצטער שלפעמים אין לך זמן וכוח- כולנו ככה! במיוחד שאת אמא במשרה מלאה,אישה ועוד ועוד!

אני למדתי בחיים שלפעמים להרים טלפון לא לוקח יותר מידי זמן ואנרגיה ובזה את גם עושה טוב לעצמך וגם לסובבים
  • קודם כל את נשמה טובה
  • את מקסימה!!!!!! לא כל אחד מסוגל, יכול או רוצה לעשות עם עצמו חשבון נפש שכזה...
    גם אני בתקופות לחוצות לא חושבת על אף אחד
    מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
    ------------------------------------------------------------------------------------------
    לפני שנולדו ילדינו הכרנו עולם, לאחר שילדינו נולדו התחלנו להכיר את עצמנו.
    ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    לעתים מאד רחוקות אנחנו מקבלים בחיים את מה שאנחנו רוצים, אבל אנחנו תמיד מקבלים את מה שאנחנו צריכים.

--------------------------------------------------------------------------------
    אין דרך אל האושר- האושר היא הדרך!
  • איזה
  • מה שבטוח שכשאני לחוצה- אני לא יושבת לחשבון נפש
    את פשוט מיוחדת
    מבחינתי כל העולם לא בסדר!!!
    אחכ זה נרגע
  • היי מאמי
  • תודה בנות..

שרוני נשמה- מובן שהלקאה עצמית לא טובה ולא מיטיבה עם אף אחד.
    אבל אני לא עושה את זה בקטע ש- "כמה מסכנה אני ועכשיו אני גם לא בסדר וגם אגואיסטית וגם..."
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה