היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
היי בובה.. תגידי את בטוחה במאה אחוז שזה פיפי?..... כי זה נשמע מוזר הייתי הולכת לבדוק!
ממממ היה לי לחץ לפיפי והלכתי לשירותים ועשיתי, לא משהו שפתאום נגיד יצא בלי שליטה כמו ירידת מים
תתקשרי למוקד אחיות הריון נשמע מוזר
לא רוצה להלחיץ!!! אבל בהחלט ללכת לבדוק לא הייתי מחכה עם זה בובה... לכי להיבדק ועדכני שהכל תקין! דייט עם נסיכלולה
תודה נסיכות, ירדן בהחלט סיבה להיפגש איתה התגעגעתי
מהאינטרנט: וויטמין B גורם לשתן להראות צהוב-ירקרק זוהר. אספרגוס עלול להעניק לשתן גוון ירקרק וריח מיוחד. והתרופות הבאות: אלטרול, אינדומד, אינדוצין, סימטג, סמידין, פרוט יאזין, פרומתזין
חוץ מזה אני יכולה להגיד לך שהיה לי לפעמים פיפי ירקרק שקוף ולא אכלתי אספרגוסים. הרי זה נע בין שקוף לצהוב , אז נראה לי ירקרק זה מה שמתקרב לשקוף חחח
מיצי תודה מאמי, הפיפי היה נראה ממש ירקרק ולעומת זאת עכשיו עשיתי שוב והוא היה צהוב רגיל...לא יודעת מוזר מה שקורה לי
עכשיו הלכתי לעשות פיפי בשבילך חחחחח ואת יודעת מה, הצבעים צהוב וירוק בפיפי הם כמעט אותו דבר... אולי זה היה נראה ירוק אבל זה נחשב צהוב... יכלתי להגיד עכשיו שגם שלי ירוק, אבל מצד שני הוא גם בהחלט היה צהוב.
איזה דיונים
חחחחחחחחחחחחחח מיצי הצחקת אותי
ווואי נשמע מלחיץ - התקשרת אחיות לשאול מה זה יכול להיות?
כמו שמיצי פירטה יכולות להיות הרבה סיבות לגוון ירקרק של הפיפי ויכול להיות שהוא פשוט היה מרוכז מאוד ונראה לך ירוק אבל לכל מקרה כדי להסיר דאגה מלבך עדיף לדעתי להתייעץ עם מוקד אחיות ולראות רופא או אחות במידת הצורך ואף לעשות בדיקת שתן
שירה עדיף שתתקשרי לשאול בכל זאת .. לא טרחה גדולה . להתקשר אפילו לא ללכת עדיף - בשבילך
נראה לי שכרגע מה שיכול להיות סיבה לבדיקה דחופה זו האפשרות שמדובר במי שפיר... שאר הסיבות לא אמורות להדאיג גם אם זו תופעת לוואי כל עוד זה לא ממשיך. מצד שני אם חלילה מדובר בירידת מים מוקדמת זה יכול לבוא בטפטופים ולא ברצף... לא מומלץ להיכנס ללחץ אבל... אם את מרגישה תנועות עובר את יכולה לחכות רק שבזמן זה את יכולה לרכוש ערכה לבדיקת מי שפיר (קיימות בבתי מרקחת) ותוכלי להרגע שלא מדובר בטיפטופים או לחילופין כמובן לגשת למוקד או לרופא המטפל...
קרן-לי בן בסט, N.D דולה ומדריכת הכנה ללידה והנקה
יש מצב היה באסלה את המתקן לאסלה עם הסבון הכחול? ואז כשעשית פיפי צהוב זה הפך לירוק?!.....
אני שואלת כי לי זה קרה בהריון
דניס את פשוט תותחית ואם לא היית כותבת את זה לא הייתי אומרת כי אתן פשוט תחשבו איזה סתומה זאת... שירד לי האסימון פשוט צחקתי על עצמי שעה!