בנות שילדו בחורף - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • הגעתי למסקנה
    זה עולם שונה מללדת באוגוסט

9 תגובות
עמוד 1
  • אוקיי אז ככה

• אה ובקשר ליולדת- בבי"ח היה חמים, הייתי עם פיג'מה וקפוצ'ון. לא הנקתי אז זה היה לי נוח. את יכולה לקחת גם סוודר עבה ולשים על החלוק של בי"ח אם את מניקה.

(בקשר לשאלת הכפפות לתינוקת, אני שמתי לה גרביים על הידיים, כי היא הייתה שורטת את עצמה עם הציפורניים.בגדול לא ממש צריך..ממילא כל הבגדים היו גדולים עליה חח)

-----------------------
    בעזרת ה' נעשה ונצליח :)

• לתינוקות ליציאה מהבית חולים או מהבית:
    שכבה דקה / פלנל ומעליה שכבה פוטר/פליז
    מעל מעיל עם כובע ומעל שמיכה חמה (פליז לדוגמא).

לך למחלקת יולדות:
    גרביים חמות, טרנינג (המחלקות אמורות להיות מותאמות מחינת טמפרטורה אז לא צריך להגזים)

אני מהמטיילים בחוץ כשאין גשם, וכשיש גשם יש כיסוי גשם לעגלה, מטרייה גדולה בשבילי.
    טיולים מאד מרגיעים את התינוקות, ות'אמת גם את האמא!!! חחחחח
  • היי יקירה....
    ילדתי את אייל בינואר אז:
    לגבי הבי"ח: לבשתי סתם חלוק ורק בחוץ משהו חם יותר. כמו שאמרו לך המחלקה מחוממת, אז אולי רק גרביים :-)

לגבי הנסיכה, ב"ה כשתצאו תקחי לה 2 בגדים תחתוניים ואוברול חם מפליז , כמובן כובע ושמיכה.
    ולא לטייל, ישר לאוטו והבייתה :-)

שתהייה לך לידה קלה ותצאי בידיים מלאות!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

כי אין בעולם אהבה, כמו אהבה של אמא.
    [url=http://www.desiglitters.com/bear/running-glittered-bear/]

[URL=http://www.babynamestext.com]

• מעיל רגיל מיותר לדעתי בגילאים האלה.
    יותר מומלץ זה המעילים בצורת אוברול
    אני אהבתי את הגופיות מעטפת ככה לא צריך להפשיט בחורף את כל הגוף.
    גרביים.

גם לך תביאי גרביים.

כפפות עד עכשיו הם לא שמים...
  • ילדתוי את ליאל באמצע החורף, עוד שבועיים היא תיהיה בת 6
  • כמו שאמרו לך פה -
    פשוט צריך כמה שכבות, ומומלץ שהשכבה שצמודה לגוף תהיה פלנל - זה יותר נעים

אני הייתי מלבישה גופייה מעטפת בלי תיקתקים (כדי שיהיה הדוק לגוף ולא יזוז, זה יותר מחמם), מעל זה אוברול (נגיד עם תיקתקים) ומכנס עם רגליות, ומעל כל זה - איזשהו אוברול חתיכי כמו בגד
  • ביולדות- יש להם מזגן, כל הבית חולים מזגן. הייתי הולכת עם החלוק המהמם שלהם והכותונת המהממת שלהם מתחת. וזה דקיק.
    וגרביים.

לילדים....בחוץ היה בגד דק תחתון מעל בגד חם ועל זה אוברול חם (במידה גדולה שכל החבילה תכנס חחחח), ושמיכה. מתחת לגשם וכשבאמת קר! (לא כשיש 15 מעלות בחוץ) אז מעיל גם (מעילי אוברול כאלה- נראה כמו אסטרונאוט בסוף חחח )
    כובע חובה. גם בקיץ חובה- בקיץ זה דק ובחורף זה עבה כזה. כפפות היו לנו גם דקות, מכותנה (הידים יטבעו במעיל\בשמיכה בכל מקרה)

אם את רוצה לשבת במאסר בחודשים הראשונים, או לשים אותה במאסר בחודשים הראשונים, אז היא לא צריכה מעיל, ובבית 2 שכבות דקה וארוכה חמה ושמיכה או לא תלוי עד כמה אתם מחממים.

שכבה אחת יותר ממך, בשני המקרים יוצא.

תחשבי על הארצות שקר שם רוב השנה, הם יוצאים. התינוקות לומדים שזה הטמפרטורה ועם זה מתמודדים ואחלה להם. לא צריך להרגיל לחום בחורף של ישראל- אחרת מה יהיה בקיץ?
  • טוב, הוצאתי גם את המאגר מנהוראי
    חחח לא יהיה לי מקום בארון לכל זה...

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה