שיעור של היום ,הילד לומד לבקש את מה שהוא רוצה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • איתמר הלך לסבתא אחרי הגן ,בבוקר הייתה מסיבת חנוכה עם הפתעות (ייגלה מרשמלו וכל הזבל הזה בתוך קופסא שנמצאת עכשיו באוטו של אבא בעבודה ) הילד כהרגלו לא מבקש את מה שהוא באמת רוצה אלא הולך סביב סביב . אחרי שסבתא חזרה מעבודה והוא היה ביום כיף עם גיסי היקר עד עכשיו הוא החליט שהוא רוצה שאבא יאסוף אותו הביתה ואחרי שהבין שאבא לא יכול לתומו חשב שהממתקים בבית שהוא רוצה הביתה לאמא , הילד חזר לאמא וכבר בדרך שואל אותי על הממתקים ,אני כמובן לא יודעת כלום כי אבא הוא זה שהיה במסיבה , אחרי כמה שאלות מכוונות אני מבינה שהילד יגיע לבית ללא שום ממתק כי אבא כמובן נסע לעבודה בלי לעצור בבית. הילד מאוכזב מאוד שאין בייגלה ומרשמלו בבית ומבין שהפסיד יום מלא פינוקים וממתקים אצל סבתא ומתחיל לבכות בכי תמרורים שהוא רוצה לחזור לסבתא . כמובן שבשבילי זו הייתה הזדמנות נהנדרת ללמד אותו שחייבים לבקש את מה באמת רוצים ולא ללכת מסביב אחרת גם לא יבינו אותו וגם הוא לא יקבל את מה שרצה . מזל שסבתא שלו היא אישה כל כך מקסימה ואוהבת אותו כל כך שגיסי הניע את האוטו שוב וחזר לקחת אותו לסבתא , הסברתי לו שוב שהוא חייב לבקש דברים ישירות בלי לרמוז ובלי ללכת סביב סביב .
    אז שיעור להיום הסתיים עד הפעם הבאה
7 תגובות
עמוד 1
  • הזכיר לי אותי בילדות......
  • אההה עם סימני השאלה האלה !!!
    טוב מה שרשמתי בעצם זה שיש לו נטיה גנטית לזה כי גם אבא שלו כזה ואני מנסה לעשות כאן תיקון חחח שילמד לבקש ולהגיד את מה שהוא רוצה , אי אפשר לקרוא מחשבות

• עכשיו כשאת אומרת גנטי חחחחחח אז גם סבא אצלי כזה, אבל הוא סתם משחק אותה מתחכם.... עונה על שאלות בשאלות וכל מיני...כולו חידות.

אני חושבת אצלי זה היה בגלל שלא היה נעים לי לקבל לא . לא בקטע שאסור לי משהו, פשוט היו ממש חופרים לי ובסגנון "מה את מטומטמת לבד לא יכולה להבין שלא?"
    אז לא נעים, אז צריך לרחרח מסביב לראות לאן אמא נוטה יותר.
    הפסדתי הרבה פעמים דברים שרציתי כי לא ריחרחתי טוב, אבל זה היה מחיר שהייתי מוכנה לשלם כנראה .
    ולא גרנו עם סבא וסבתא ככה שאצלי זה גם לא היה העתקה של דפוס התנהגות, שכנראה איתמר עושה מאבא.

בהצלחה בתיקון!!!!
    זה מתסכל לרצות ולא לרצות להגיד
  • זה בהחלט נשמע אחד מהשיעורים לחיים..
    קשה לראות אותם מאוכזבים אבל אין ברירה.

• הילד הזה מצחיק בטירוף ... הרי אני כן קוראת את המחשבות שלו וגם אבא שלו לעיתים יודע בדיוק למה הוא שואלת שאלות מסויימות ותמיד אני מנסה שישאל את מה שהוא רוצה ולא ילך סביב סביב , לגבי אבא שלו ,אז לרוב הילד לא רואה את ההתנגות הזו היא רק בינינו לידו זה לא קורה .
    אתמול בערב שיחקנו איתו : הוא עשה את עצמו פצוע ואבא שלו בא להציל אותו והשכיב אותו על ספא נפתחת של ילדים מספוג על הרצפה וקראה לי אחות אחות בואי לעזור , אני כבר ידעתי שבעלי רוצה שנקח אותו למקלחת , אז תוך כדי משחק אני כאילו מחפשים את הפצע ומפשיטים אותו תוך כדי למקלחת , כשהורדנו לו את המכנסיים הילד צעק אני יודע אתם רוצים לקלח אותי חחחח

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה