אני לא מצליחה להרגע - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אוריה שיחקה אצל חמתי ( אנחנו גרים מולה, דלת מול דלת) מישהו דפק בדלת של חמתי וחמתי באה לפתוח ולא שמה לב שאוריה מאחוריה
    איך שהיא פתחה את הדלת ואוריה רצה ונפלה במדרגות יותר נכון התגלגלה ב 7 מדרגות
    חמתי שהיא לא קיבלה מכה בראש בזמן שהיא התגלגלה היא פתחה ידיים
    בדקתי אותה אין לה סימנים והיא משחקת כרגיל ואכלה כרגיל אבל אמי עדיין כולי רועדת
    אחרי הנפילה היא בכתה במשך 10 דקות ונרגעה ועכשיו היא משחקת
    אני כולי בוכה פה ולא נרגעת
7 תגובות
עמוד 1
  • רק אם היא תקיא או שתראי אותה אפטית או ההתנהגות שלה תשתנה . אם היא משחקת והכל בסדר אז ממש לא צריך , חבל על כל ההמתנה והוירוסים ועוד דברים שעושים במיון ואפילו אם יעשו לה סיטי מיותר לגמרי (סתם קרינה שלא לצורך ) תעקבי טוב טוב שעתיים לפחות
  • אני חושבת כמו מאיה לבדוק איך היא בשעתיים הקרובות, שאין סחרחורות או הקאות וכו'
    שהיא מתנהגת, משחקת ואוכלת כרגיל...
    חמותך היתה צריכה להיות אחראית יותר!
  • כל עוד היא חיונית ומתנהגת כרגיל אין צורך להביא אותה למיון.
  • אני גם חושבת שאם אין סימני חבלה והיא מתנהגת כרגיל אין צורך לפנות למיון

• חושבת כמו כולן
    שתרגיש טובב

• היא מתנהגת כרגיל וישנה קצת
    תודה בנות
  • לא נראה לי שיש צורך במיון....

אם היא נרגעה סימן שלא כואב לה...

אל תדאגי היא שכחה מזה כבר

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה