היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
וכל פעם אותה שיחה: "עדיף שזה ייקרה עכשיו ולא אחר כך" ---- עדיף לא בכלל... "כמעט לכל אישה זה קורה" ---- יופי מאוד מנחם שזו צרת רבים.... "צריך לחזור לשיגרה" --- בסדר לארגן לי מחליפה לכמה ימים, אני מבינה שזה לא נעים, אבל למה להגיד את זה.... "אתם צעירים, תוכלו לעשות עוד" --- לא רוצה עוד, רציתי את מה שהיה לי....
השאלות הן כמו רובוט, אז התשובות כבר אוטומטיות אז, מתי??????? הן יפסקו?
אני מתחרפנת!!!!!!!!!!!!!!!!!!! כל שיחה אני מבלה 10 דקות בלבכות מחדש כל מה שאני עובדת על עצמי כל היום נגמר בשנייה של "שיחה מנחמת" ________________________________________________________ ועוד משהו לא קשור, למי שעברה את זה (וממש לא היה לי את זה אחרי הלידה של אייל), אולי זה בלי טקט (אבל לי מותר) אבל יש לי תאבון מיני (לא ממומש, כי אסור לנו) "כל ההריון" לא התחשק לי כלום! ואני ממש מוצאת את עצמי חולמת אפילו [url=http://www.desiglitters.com/bear/running-glittered-bear/]
[URL=http://www.babynamestext.com]
9 תגובות
עמוד 1
כן... זה יפסק אנשים ירגישו שהם עשו את שלהם ויחזרו לחיים שלהם...
אל תכעסי, פשוט זה מצב מכאיב ואף אחד לא יודע מה לומר ואיך לנחם...
הם פשוט לא יודעים איך להגיב למצב אז מתחילים לנחם . הם לא יודעים האם את כבר מסוגלת או רוצה לדבר על דברים אחרים . אל תכעסי או תתעצבני - נסי להבין שהם באמת מתכוונים לטוב
אגב ברגע שמישהו מתקשר ומתחיל לנחם פשוט עצרי אותו ותאמרי " אני בסדר. באמת. מעדיפה לא לדבר על זה יותר" וזהן . יבינו את הרמז
סומכת עליך שתעני להם כמו שאת... הם מצד אחד לא רוצים להתעלם כי זה מקרה כואב, ואת מצד שני רוצה לשכוח מכל הנושא, ואני מבינה את שניכם. בכל מקרה בהתאם להיכרותי אותך - סומכת על התשובות הקורקטיות, שאינן משתמעות לשתי פנים...
כל מילה שכתבת זה בדיוק מה שהרגשתי לפני 3 חודשים.. וזה לא נגמר בזה.. היו לי כמה "חברות" שלא ידעו על ההפלה שקרתה.. והן כל היום היו מציקות "נוו מתי תביאו לה אח שהיא תלך לצבא.." ואז כדי להשתיק את אומרת מה לעשות יש כאלה שזה בא והולך... ואז הן מתחילות..אתם צעירים אתם זה... היום בעבודה באה לי מישהי בהריון היא יצאה מהחנות לא הפסקתי לבכות.. זה לא עובר ונראה לי לא יעבור...מתגברים על זה לאט לאט קחי את הזמן שלך.. וכן תחשבי ככה כמו שאומרים לך.. אני אחרי שאמרו לי שאין דופק..הייתי בשבוע 13.. אז אמרתי לעצמי.. זה ילד של אלוהים.. וכן עדיף שזה קרה עכשיו ולא בחודשים מתקדמים, או חס וחלילה שבחודש יותר מתקדם היו מוצאים משהו והיו אומרים להפיל.. מותר להתפרק לבכות כי זה היה אצלך זה עובר שלך את מרגישה פתאום ריקה..
לגבי התאבון המיני.. לי לא היה את זה אבל עכשיו יש וגם אסור.. עדיין אסור..
תודה בנות [url=http://www.desiglitters.com/bear/running-glittered-bear/]
[URL=http://www.babynamestext.com]
אני גם עברתי הפלה כמו שאת יודעת אומנם לא בשבוע כזה אבל עדיין גם אני בכיתי דמעות תנין וכולם ניסו לנחם אותי וכו' אבל בואי נדבר תכלס בתור נשים שכן עברו את זה אין דבר בעולם שיכול לנחם אותך ואותי ועוד מיליון נשים שחוו אובדן כזה כל הניחומים האלה זה באמת מילים שכבר לא יודעים מה להגיד כי תכלס מה כבר אפשר להגיד פנינוש.. אבל בואי ניהיה מציאותיים זה הרי קרה ואני ממש מצטערת שאני בוטה אבל אני חוזרת כמה חודשים אחורה להפלה שאני עברתי ובאותו רגע פשוט לא היה מה שינחם אותי רק בכיתי ובכיתי והייתי נראת כמו אחת חס וחלילה שהיא באבל ממש כך הייתי נראת אבל תראי החיים ממשיכים ומה שאני יגיד לך זה לא בקטע של ניחום או התחנפות אבל וואלה עובר אחר יגיע וזה יקרה!זה באמת יקרה כי גם אני באותו הרגע לא רציתי עובר אחר רציתיי את זה שהיה!!!ניקשרתי אליו אפילו שלא היה דופק אבל המציאות גוברת על הרגשות שלנו מה שנשאר לנו לעשות זה להודות לאלוהים שנתן לנו חיים ונתן לנו את האפשרות להביא חיים לעולם ובעזרת ה' הימים שאת עוברת כרגע יהיו מאחורנו ונחזור לשגרה עד ההריון הבא שלך שבעזרת ה' יהיה הכי תקין ומשעמם בעולם! אני מצטערת אם הייתי בוטה או החזרתי אותך אחורה הייתי חייבת להגיד לך מה אני מרגישה בתור אחת שגם עברה את מה שאת עברת..מחבקת ואוהבת
כמו שמיכל אמרה, אומרים: לא רוצה לדבר על זה. מעיין- הבהרת מושג- דמעות תנין זה דמעות בכאילו. זה דמעות סתם, לא כי באמת עצוב או כואב, אלה כי סתם..צומי יחס ואטאבר. לא בכית כאלה דמעות, נראה לי? בכית באמת. דמעות תנין זה דמעות שקר, זיוף של עצב. סתם שתדעי
הא באמת לא ידעתי התכוונתי להגיד שבכיתי בכי שאי אפשר לתאר אותו..בקיצור נכנסתי לדיכאון
אני גם עברתי הפלה לפני 8 שנים בשבוע 9. היה לי שק הריון ללא העובר והחל דימום בדיוק ביום הולדת שלי. הכאב עדיין קיים. למרות כל ה"עצבן" על כל האנשים, מסביב שמתעניינים ומגיבים, הם רק מנסים להראות שאיכפת להם ולנחם למרות שהם כרגע לא מועילים. נסי להיות אופטימית כמה שיותר. צריך רק לחייך!