היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
מי המועדף שלכן? שלי איתי או אתי , שניהם מבשלים טוב ויש בהם משהו שנכנס לי ללב
22 תגובות
עמוד 1
יש שם מתמודדים חזקים
שי אחד החזקים. לדעתי יגיע לגמר איתי גם כן..
הבחורה הטבעונית לדעתי מאד מוכשרת אבל מן הסתם תעוף בקרוב ג׳קי עושה אוכל טעים אבל לא נראית לי ברמה מספקת העונה שלי היא הכי מעצבנת ואני ממש מקווה שתעוף בקרוב גם ככה הייתה צריכה לעוף בתוכנית האחרונה
גם אני מקווה ששלי הזאת תעוף כבר היא כזאת מרושלת
שלי מעצבנת, אני אוהבת את דליה (הקשר הלטיני) ואני מתה על ג'קי, היא מצחיקה וחמודה, אם היא יכולה להגיע לגמר? לא יודעת, אבל אני נהנת לצפות בה.
רותי
גמני נדלקתי על ג'קי . יש בה משהו שנכנס ללב לא אהבתי כ"כ את בני
שלי מעצבנת! חבל שסלמה עפה... דווקא אהבתי אותה.... ובני באמת ממש מעצבן! מזכיר את ג'ון מלקוביץ', מי שמכירה
כרגע אין מועדף, יש כמה שאני נהנית לצפות בהם. ושלי- זאת תופעה בפני עצמה מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם! ------------------------------------------------------------------------------------------ לפני שנולדו ילדינו הכרנו עולם, לאחר שילדינו נולדו התחלנו להכיר את עצמנו. --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- לעתים מאד רחוקות אנחנו מקבלים בחיים את מה שאנחנו רוצים, אבל אנחנו תמיד מקבלים את מה שאנחנו צריכים.
-------------------------------------------------------------------------------- אין דרך אל האושר- האושר היא הדרך!
אהבתי את הדתייה עם המטפחת הענקית, קוראים לה יערה נראה לי... לא בטוחה שהיא מספיק טובה אבל סתם יש בה איזה קסם. למרות שבעלי צחק עליי שאם היא היתה גרה קרוב בטח היא היתה מעצבנת אותי בטירוף אבל כול עוד היא רחוקה ורק בטלוויזיה אז היא חמודה...
קןראים לה אלינור
רותי
לא יודעת אין לי מישהוא כרגע מועדף רק שבתוכנית האחרונה עשו לי חשק נוראיייייייייייייייייייייייייייי לשוקלדדדדדדדדדדדדד אכלתי ביגללם איזו חצי חבילה