היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
כשאתן נפגשות עם חברה/חברות- אתן מתנשקות, מתחבקות או קרח?
אני לא מנשקת מייד, לוקח לי זמן להתחמם...וגם ילדים אני לא אוהבת לנשק מבלי לבקש רשות. גברים אני מנשקת- את בעלי ואבא שלי בלבד
19 תגובות
עמוד 1
גם אני לא מנשקת חברות
תלוי את מי, תלוי בסיטואציה.... את נגה דווקא כן
סקר חמוד!
האמת שפה בארץ אני לא מנשקת חברות בכלל, אבל כשגרתי בארגנטינה זה שיא הרגיל, להפגש עם חברות, חברים, משפחה ולנשק (פעם אחת על הלחי ולא פעמיים כמו שיש כאלה רגילים פה בארץ ואז נותר מצב לא נעים שלא יודעים עם ממשיכים ויוצא כמעט נשיקה בפה
תלוי ... אם זאת חברה שלא פגשתי המון זמן אז כן חברות שנפגשים כל יום רק באירועים מיוחדים
אני ממש לא טיפוס של חיבוקים ונשיקות. הרבה פעמים זה מרגיש לי צבוע
אני לא הכי טיפוס של נשיקות. אם חברה רוצה לנשק אותי, אני אזרום. אבל לא אהיה היוזמת. עם אחותי אני מתנשקת. גם זה בא יותר מכיוונה. גם ילדים אחרים לא אנשק. רק אחיינים שלי. מרגיש לי חדירה לפרטיות. בעיקר שלי. הילדים שלי (ובעלי) מקבלים את כל מלאי הנשיקות הלא מנוצלות
ענבר חכי חכי מה אני עושה לך בפעם הבאה שנפגש...אונס
פעם נהגתי להתנשק המון מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם! ------------------------------------------------------------------------------------------ לפני שנולדו ילדינו הכרנו עולם, לאחר שילדינו נולדו התחלנו להכיר את עצמנו. --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- לעתים מאד רחוקות אנחנו מקבלים בחיים את מה שאנחנו רוצים, אבל אנחנו תמיד מקבלים את מה שאנחנו צריכים.
-------------------------------------------------------------------------------- אין דרך אל האושר- האושר היא הדרך!
חברות תלוי מי- חברות טובות בהחלט, מישהי שפגשתי לפני יומיים לא... ילדים אני תמיד מנשקת- זה פשוט חזק ממני!!!!! אני חולה על ילדים זה בעיה
חברות רק חברות קרובות אבל אין לי בעיה אם מישהי תיזום ילדים- רק את שלי, וגברים - בעלי ואבא שלי בלבד
אני כמו שולי את כל המלאי מוציאה על הילדים והבעל
בדר"כ אני לא מנשקת אולייייי אם זו חברה שראיתי ממש מיזמן ... ואני גם לא זוכרת אם נישקתי או לא אחיות ממש לא גם אמא ואבא לא ילדים ממש לא תינוקות כן