בנות יקרות תנו דעה על העגלה שבחרתי:) - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
23 תגובות
עמוד 1
  • יש רק את הצבע האחרון התכלת עם הירוק איך זה?

• עגלה טובה כבדה והצבע קצת מצמרר חחחחח
    אל תתפשרי
  • נחמדה, הצבע גם מהמם.

• נראית יציבה.
    הצבע מחזיר אור
  • יש לי אותה חדשה חדשה ואני מוכרת

• כשאני בחרתי עגלה, ראיתי המון והייתי מבולבלת, אבל מהתגובות של נשים אחרות הבנתי שעגלות של דוקטור בייבי לא כל כך נוחות. כבדות מדיי ולא פרקטיות.

]
  • לא הכי אהבתי
  • אני דיי סגורה עלייה...
    נופקי אני קונה אותה עם כל מה שאמרת ב 1900 מאמי:)

• וואו 1900 זה מחיר מצוין לכל הקומפלט!
  • אני עדיין חושבת שהצבע צועק מדי וזה עגלה כבדה מדי
    ושיש לך מספיק זמן לעשות סקר מקיף

• לא מכירה אותה אישית אז לא יכולה לחוות דעה
    תתחדשי;)

• דעתי האישית
    כבדה ולא נוחה

• יקירתי ממש לא

לא זוכרת את ההסבר המדויק

אבל גם אני בחנתי אותה ואז מישהי הסבירה לי

שזה דגם מאוד חפיפניקי כזה

שעושה בעיות עם גלגלים אחוריים.

אז מה שאני ממליצה לך בחום רב

תוסיפי 100 שח (העגלה עולה כ- 2000 שח)

ותקני עגלת מקס ספיריט מבית איה בייבי.

כשתראי אותה היא ממש דומה לעגלה שבחרת

אבל היא יותר יציבה, יותר נוחה, ויש לך יותר משחק עם הידית.

אם את מאזור המרכז, אז את יכולה למצוא אותה במחיר כזה בבייבי לאב

ולדעתי גם בתינוקות זה אנחנו הורידו עליה עכשיו את המחיר כי יצא דגם חדש בשם ולנסיה.
  • יש לי דגם הישן (ראשון בין עגלות ) של בלו. כבר ילד שלישי בה. נכון שהיא כבדה ומרגישים את זה רק בקיפול והכנסת לרכב אבל היא יציבה, אמבטיה גדולה ונוחה!!!!!!!! ילדה שלי בת 7 חודשים ועדיין נכנסת לאמבטיה של עגלה. אם היתי צריכה לקנות היום עגלה, בלי שום ספק היתי בודקת את עגלות של בלו ד"ר ביבי.
    לגבי צבע, עניין אינדיבידואלי, לנו יש צבע ירוק
    בהצלחה
  • הצבע נורא יפה במחשב זה נראה אחרת אבל כשרואים במציאות הוא ממש תופס עין ומתאים לתינוקות
    מבחינת הנוחות אני שואלת כי זה ילד ראשון ואני לא מבינה בזה
    הבנתי שאי אפשר לקפל אותה אם היא בכיוון עם הפנים לאמא רק בכיוון ההפוך..אבל הקיפול בתכלס ולהוציא תעריסה ולהחליף היה נראה ממש בציק הגלגלים ממש היו טובים כשהסתובבתי איתה בחנות השאלה כמה זמן הם יחזיקו ככה טובים..

• למה לא להשקיע בעגלה טובה?
    הרי עגלה טובה נשארת גם לילדים הבאים
    לנו יש מוצי ואני ממש מרוצה.

• מסכימה מאוד עם אופטימית26

גם לי יש מקס של איה בייבי
    וזו עגלה מצויינת!!!
    ממש בטיחותית איכותית נוחה קלילה מתקפלת בקלות וזולה יחסית.
    (גם אני קניתי אותה ב 2000)
  • אומר את האמת, עגלה כבדה ולא נוחה וחבל שתתבאסי על ההתחלה.
    לחברה שלי יש את העגלה הזו ובאיזשהו שלב היא קנתה טיולון קליל וזה חסך ממנה הרבה עצבים...
    אבל אם אהבת- אז אהבת.
    תתחדשו :)

• לי יש אותה עם שילדה זהב...והאמבטיה והטיולון בכחול ועיגולים צהובים...
    מאודדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדד מרוצה....
    האמבטיה גדולה מאוד שמיכל יכלה להשתמש בה בכייייייייייייייף עד גיל 8/9 חודשים, אבל העברתי אותה לטיולון כבר בגיל 7 חודשים... כי רצתה לראות עולם ולא רק שמיים

אני קניתי את שלי ב 900 ש"J בד"ר בייבי עודפים בראשון לציון !

• אצלנו(הקווקזים)נהוג שהאמא קונה את העגלה ברור שזה חוק אחד המפגרים אבל בשביל שלא יהיו דיבורים זרמתי
    עכשיו המצב של אמא שלי לא הכי טוב שיש..ואני לא רוצה להעמיס אותה כי גם ככה היא קונה לו דברים בקטנות פה ושם ואם נחבר זה כבר עלה על ה 2000 שקל
    ואני יודעת שאם אני יעיף מבט לעגלות היקרות היא תתבאס היא תקנה לי תעגלה אבל אחרי זה תיכנס לחובות מה אני צריכה את זה בעלי בא לקראתה ואמר שאנחנו נקנה את הסלקל ובעזרת ה' לילד הבא או השלישי נקנה חדש..לא צריך להתקע עם עגלה אחת כל החיים
    היום עגלות יפות כמו זו שבחרתי עולות 1300 שקל בשביל כל ילד עגלה חדשה זה מאוד טוב במחירים האלה...

• תכלס אם את לא רוצה להוציא הרבה ולא אכפת לך מה אחרים חושבים אני אגיד לך מה אנחנו קנינו עם הילד הראשון ומחזיק לנו מעמד עד עכשיו עם הילד השלישי...
    קנינו את העגלה של דר בייבי הכי זולה 600 שח שנשכבת ויש לה כיסוי לרגליים.
    קלה
    נוח לפתוח ולסגור
    החזיקה מעמד גם כששמנו את 2 הילדים יחד
    ז-ו-ל-ה!!!!
    תתחדשי
  • ממש לא מפריע לי
    אני לא יוציא עכשיו איזה 4-5 אלף מהכיס של אמא שלי בשביל שאנשים ידברו דברים טובים על העגלה שלי
    אבל אם נדבר תכלס
    בלי להסתכל על המחיר אני אישית אוהבת את העגלה..

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה