מרגו - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • איפה נעלמת
6 תגובות
עמוד 1
  • היי אוראלי היקרה , תודה שאת שואלת , אני פשוט עסוקה בימים אלו לבן שלי יש עליה לתורה ,אז אנחנו בסידורים , וסת עדיין לא קיבלתי , בדיקה אני לא עשיתי בגלל שיש לי קצת הכתמה , הייתי צריכה לקבל ביום ריבעי, נראה לאן זה התפתח
  • איזה יופי מותק שיהיה במזל טוב !!!!!
  • אוראלי היקרה קודם כל שיהיה בהצלחה בצילום רחם , איפה את עושה אותו ? תעדכני אותי איך עבר . זה טוב שאת עושה אותו לפני הזרעה שנייה עדיף ככה ,לפחות תדעי שהכל בסדר לפני שאת ממשיכה בהזרעות ,אני גם אולכת מחר לרופא להמשך הטיפול . קיבלתי ביום שישי בלילה , טוב ממשיכים בדרך לבייבי .אולי בסוף באמת אלוקים אזכה אותנו בהריון כפול . תודה רבה על איחולים לבן שלי ואני מה זה בלחץץץץץץ עוד לא קניתי לי בגדים.
  • מרגוש תודה
  • בננות שיהיה בהצלחה לשתיכן! מרגו תעדכני מה הרופא הציע להמשך

• תודה ג'יסי , מחר נראה לאן מתקדמים ,אבל צילום רחם אני רוצה לעשות בפרטי נראה מה רופא יציע. אוראלי בהצלחה מותק.

/]
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה