כאב בטן תחתונה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שלום ד"ר! אני בשבוע 32 וקורה לי פעמים רבות מאוד, שאני לא מרגישה צורך במתן שתן עד להרגשת כאב חזק בבטן תחתונה ואחרי שירותים הכאב חולף ואז אני בעצם שמה לב שהתאפקתי הרבה ובלי להרגיש עד הכאב(מקווה שאני מובנת)זה גם קורה כמעט כל בוקר אחרי השינה. נכון לציין שקורה ויש בריחת שתן פה ושם, אמנם כמות קטנה, אך זה לא נעים(לפי מה שהסבירו לי בהריונות קודמים שזה שייך לרצפת האגן ויש לעשות תרגילים) ושאלתי :האם תופעת הכאב ואי הרגשת צורך להתפנות זה נורמלי, והאם יש מה לעשות. תודה רבה!

    ריקי
1 תגובות
עמוד 1
  • שלום רב

    זה לא אמור להיות כך.
    כדאי להתייעץ על זה עם רופא המשפחה שלך.

    ד"ר הדר
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה