זוגיות... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • בנות אנחנו חודש אחרי הלידה ואני מרגישה שהזוגיות שלנו נעלמת בכל יום לאט לאט וכמעט לא נשאר שם כלום. בעלי לא מתקרב אליי ומתרחק ממני. מתי זה יחזור האינטימיות ביננו? אני לא מדברת על סקס, אין אפילו קרבה קטנה. האם זה חוזר? או שאנשים פשוט נפרדים?]
4 תגובות
עמוד 1
  • זו תקופה קשה, אולי תיזמי את את הקירבה, את המילים היפות והחמות שתמיד נעים לשמוע,
    אולי תשתפי אותו עם התינוק..הכל יחזור לקדמותו לאט לאט
  • זאת תקופה באמת לא פשוטה, לנו לקח כמה חודשים עד שהכל הסתדר..... אני חושבת שגם הגברים חווים משבר קל, בכל זאת פתאום אף אחד לא מתייחס אליהם וכל מה שאנחנו עושות זה לטפל בתינוקי החדש... אני הייתי מפנה כמה שעות בערב בשביל בילוי זוגי, תחבקי יותר, תני לו גם מילות חיזוק,תשתפי אותו ותני לו להיות חלק ושותף מלא, אני חושבת שזה יעזור
  • אני לפני לידה אז לא כ״כ יכולה להבין כנראה.
    אבל אם הוא מתרחק אז תנסי להתקרב בעצמך.
    תיזמי, תחבקי, תתקרבי פיזית..
    אם לא עוזר אז הייתי מציעה לשבת לדבר ולהגיד לו מה את מרגישה.
    בהצלחה!

• זה מאוד מאוד טבעי!!
    אחרי לידה לכולם יש קושי להתמודד עם המצב החדש, כל אחד מתחפר בעמדה שלו.
    זו תקופה מאוד אגואיסטית- של התינוק שדורש 100% תשומת לב, של האישה שמצפה מכולם להבין ולתמוך, מהבעל שמצפה לקבל חזרה את אישתו הנמרצת...
    הכי חשוב להכיר במצב החדש, לקבל אותו בהבנה. למשל אם בעלך לא חוזר בשעה סבירה לעזור לך- תסבירי לו בעדינות ששעה בערב שהוא מחזיק/מקלח/מאכיל נותנת לך כוחות וזה חשוב. אם את מרגישה למשל שבעלך 'מתרחק' אז תעשי מאמץ לקחת עזרה- בייביסיטר/סבתא לשעה-שעתיים ותצאו קצת להתאוורר בבית קפה קרוב.
    לא חייבים לעשות מהפך, אלא להבין שהתינוק החדש מביא איתו שינויים.

אם גם לפני הלידה היו בעיות, לא קשורות לתינוק אז אולי כדאי לחשוב על פיתרונות אחרים. לא כולם מתגרשים אחרי ילדים

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה