היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
היי, מישהי יכולה להגיד לי איך לעזעזאל מרגיעים את הכאב הנורא הזה? בטוח יש איזו משחה טבעית או טיפול מומלץ לזה... כואבבבבבב!! תודה רבה :)
אין בעולם אהבה, כמו אהבה של אמא. אין!!!
12 תגובות
עמוד 1
איזה סיוט זה. יש משחות מאלחשות ואפשר להכין תחבושות רטובות ולהקפיא ואז לשים. תקחי גם משכחי כאבים (אופטלגין וכו׳). תרגישי טוב
תודה!! אני אנסה אופטלגין באמת...
אין בעולם אהבה, כמו אהבה של אמא. אין!!!
שלום טל, כמה זמן את אחרי הלידה? אני מגיבה כי מבחינתי מדובר כאן בנושא כאוב וממש חשוב לי שתלמדי מהניסיון העגום שלי. עברתי לידה ראשונה מאוד קשה, היו סיבוכים ויצאתי פשוט קרועה בצורה הכי קשה שיש. חודשיים ימים (!!!) כמעט לא הצלחתי לקום מהכורסא, כאב לי בתפרים, לא הצלחתי לזוז. אחרי חודשיים התפרים התחילו לדמם לי. הלכתי לקופ"ח ושלחו אותי למיון. לא הסכמתי ללכת לבית חולים בשום אופן, הייתי כאובה ולא רציתי לזוז. החלטתי ללכת לרופא פרטי. הרופא המעולה נתן לי מרשם למשחה, שתוך שבוע העבירה לי את כל הכאב. עכשיו לתכלס- קודם כל לכי לרופא טוב שיראה את התפרים, ותבקשי משחה. אני מאמינה שיש הרבה משחות טובות בשוק, ורופא טוב ידע להתאים לך בדיוק את הפתרון שאת צריכה. דבר שני תשאלי אותו לגבי הצרכים- לא יודעת מה אמרו לך בבי"ח אבל לי אמרו לישטוף במים אחרי כול יציאה בשירותים. מסתבר בדיעבד שהמים והשטיפות המרובות האטו את תהליך ההחלמה, כול שטיפה מנעה מהפצע להגליד. הרופא נתן לי הוראה לשטוף רק אחרי קקי, כי פיפי לא מזהם את הפצע. אפשר עם פולידין (בקבוק צהוב בבית מרקחת).
החלמה מהירה, תרגישי טוב ותהני מהבייבי!!!!!!!
הגבתי לך בפורום השני
טל , מזל-טוב כמה זמן אחרי לידה ? בלידה הראשונה שלי לא תפרו אותי טוב (חתך יזום) והתפרים ממש הציקו לי .הרגשתי כל תנועה שאני עושה , הרגשתי שהם נמתחים ונמשכים
מצטרפת לבייבי בום
אחרי 3-4 ימים מהלידה זה כבר אמור להשתפר.
למזלי היה לי רק חתך קטן בלידה הראשונה - הרבה פדים קפואים עם מגנזיום - עזרו לי. [email protected]
img] פייס: ortal_hori
ילדתי לפני 24 שעות, אופטלגין קצת עזר... תודה רבה!!
אורטל- איפה היא תקבל תמיכה ותשובות אם לא בפורום? מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם! ------------------------------------------------------------------------------------------ לפני שנולדו ילדינו הכרנו עולם, לאחר שילדינו נולדו התחלנו להכיר את עצמנו. --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- לעתים מאד רחוקות אנחנו מקבלים בחיים את מה שאנחנו רוצים, אבל אנחנו תמיד מקבלים את מה שאנחנו צריכים.
-------------------------------------------------------------------------------- אין דרך אל האושר- האושר היא הדרך!
אם ככה זה בסדר , נורמאלי , טבעי ... לאט , לאט תחלימי
התפרים עוברים רק אחרי 10 ימים - אז אל תתאכזבי אם זה לא עובר צ'יק צ'ק את יכולה לקחת תחבושת להרטיב ולהקפיא ואז לשים בתחתונים - זה קצת מרגיע אחרי כל פעם שאת מתפנה - תשטפי את עצמך במקלחת - ממש ממש ממש חשוב ומשכך כאבים (אקמול אם את מניקה ואופטלגין אם לא)
אני לא גיליתי שום משחה שעוזרת ונראה לי שניסיתי את כולן ילדתי 3 לידות עם תפרים
לי היו תפרים רבים בלידה הראשונה (נקרעתי) וההחלמה היתה איטית ולקחה 6 שבועות.
בהתחלה הפדים עם המגנזיום עזרו לי ולאט לאט יש שיפור.
עם זה ממש בלתי נסבל אולי כדאי שיבדקו, אולי תפרו חזק מדי...