דם סמוי בצואה אצל תינוק- עדכון כתגובה - הריון ולידה
היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
לבן שלי זה היה. זה אומר שכניראה שהוא אלרגי לחלב. אל תכנסי מיד לסרטים. האלרגיה יכולה לעבור עד גיל 3. כל חצי שנה מנסים לתת טיפונת חלבי ורואים עם יש שינוי בצואה. לבן שלי זה עבר בגיל שנתיים וחצי. אז עוברים בינתיים לצימחי, לסויה. זה לא כל כך נורא. צריך רק לחייך!
לבן של חברים שלנו הייתה אלרגיה לחלב וביצים והיא עברה
גולי את רצינית?
לא מבינה בתרכובות מזון לתינוקות, נכנסתי רק כדי לשלוח חיבוקים ולהחזיק אצבעות שזה שום דבר
נופקההה
מאמי שלי נה הסיכוי שזה שוב יקרה [/center]
נופר, כן כן גם לדודה שלי אמרו בזמנו שזו אלרגיה וכו׳ והם פשוט ניסו סימילאק רגיל וזה עבר אולי המטרנה לא טובה לה אולי דווקא בגלל שזה עשה לה עצירות ואז שלשולים זה מראה שהגוף לא מעכל את זה טוב וגם אם יש אלרגיה זה לא אומר שזה לתמיד הנה לבן של חברים שלנו הייתה אלרגיה כזו והיום היא נעלמה.. יש לי הרגשה שדברים יסתדרו
תשאלי את הרופא אם אפשר לנסות לתת תמ"ל של נוטרמיגן הוא הכי קל לעיכול שיש ומתאים כמעט לכולם ניתן לקנות רק עם מרשם.
נןטרמיגן????????
וסתם לידע כללי - אפשר לקנות נוטרמיגן בלי מרשם, זה פשוט עולה מחיר מלא 147₪ לפי מיטב זכרוני
נפורצוק מקווה שזה כלום ושזה יעבור במהרה איתן ...בן מקסים שלנו...אפרוח קטן, נסיך מדהים שלנו ...אבא ואמא מתים עליך