מוצרי חלב - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • בוקר טוב

5 תגובות
עמוד 1
  • כל מה שציינת !
    אני מציעה לך להתחיל מגבינה לבנה לא מלוחה ורק אחרי זה להתקדם למעדנים עם סוכר , עדיך שיטעם את הטעם האמיתי של זה ואחרי זה את המתוק
  • תודה מאמי

• אני התחלתי עם גמדים מעורבב עם גבינה לבנה .
    חצי גמד וכף גבינה .. ככה זה לא מתוק מידי וגם חסכוני יותר .
    דניאלה וכל אלה - סתם אויר מבחינתי ...
    עדיף מעדנים של יוגורט או גבינה .
    לפעמים אני מערבבת לה גמד עם גבינת שמנת 9 אחוז ...

• אני לא אוהבת דניאלה לא יודעת למה אבל טעמתי בעצמי זה הרגיש לי טעם לוואי אחרי זה הרבה זמן אז אני לא נתתי.

התחלתי עם סקי גבינה בטעם וניל. זה קטן כמו יוגורט ומתקתק. עד היום נועה מתה על זה!

גם גמדים זה טעים והם אוהבים.

עכשיו נועה אוכלת יוגורט רגיל של חברת מולר (לא מיקסים וכאלה אלא רגיל עם פירות) ומאוד אוהבת.

דרך אגב חברה שלי המליצה על יוגור יווני של שטראוס ואמרה שהוא מאוד טעים!!! אני עד לא ניסיתי.

בתאבון!
  • מעדנים, גבינה לבנה, גבינה, קוטג' וכו'
    עדיף להתחיל ממעדנים ממותקים כמה שפחות כי לסוכר הכי קל להתרגל ולאהוב
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה