תוצאות בדיקות זרע - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי בנות,
    ככל הנראה בעלי לא מגדל את מייקל פלפס הבא אצלו באשכים...
    2% תאים תקינים... 71% דפוקים בראש והיתר בזנב.
    הממממ.... כל השאר נראה בסדר פחות או יותר.

בקיצור, למרות שמתוכנן PGD, נצטרך בדיקה נוספת? ומה אתן אומרות, שאשאיר לרופא לספר לו או שאגיד לו בעצמי מה מצאתי?

שטיחפודית
7 תגובות
עמוד 1
  • צר לי לשמוע..
    אצלנו המצב בדיוק אותו דבר..
    לדעתי תספרי לו את כי מול הרופא הוא ירגיש שהוא מאבד את הגבריות שלו
    אבל אם את תספרי לו ותתמכי בו ותתני הרגשה טובה הוא יקח את זה ביותר קלילות

• דווקא אני חושבת לתת לרופא לספר... להגיד לו שאת רואה שיש משהו לא תקין בבדיקה אבל שצריך לשאול את הרופא, ואז להתיחס לזה כאילו זה משהו שצריך להתמודד איתו אבל לא סיפור גדול. אבל זו רק דעתי

• היי בנות,
    האמת שאני חושבת (מהיכרותי עם הדינמיקה בינינו) שכדאי שהרופא יספר לו. מדברים שהוא זרק בעבר נראה כי הוא מודע לעובדה שייתכן ויש לו בעיה. אני לא סמכות רפואית ולכן עדיף שאסתום את הפה. אם יילך לרופא וישמע ממנו הגבריות לא תיפגע, הוא הרבה מעבר לתסביכים האלה אחרי כל מה שעבר עם הבעיה שיש לו ואותה אנחנו מנסים למנוע מהילד שיגיע.

אבל מתוך כל המיליונים האלה... 2% זה לא כזה מעט. בטח יצליחו לעשות עם זה משהו. ממילא חותכים להם את הזנב ועושים מיקרומניפולציה. אלה עם הזנב הדפוק בהכרח גם דפוקים בראש...?

לסים - משהו משמח: תגידו מזל טוב, עברתי היום מבחן מעשי שפחדתי ממנו פחד מוות. נשאר לי עוד מבחן קטן אחד ולגלות מה התוצאות של המבחן העיוני. איך אני מחכה לסיים כבר!

שטיחפודית.
  • לגבי הטיפולים והעניינים - אני זורמת. ממילא קבעתי חצי מרתון וממילא התור שלנו לגנטיקאי לאישור PGD רק בסוף דצמבר. בעלי יתאים את עצמו. ממילא אני הבוס בכל הנוגע לקביעת לו"זים...
    עד שיושג הריון, הזמן ינוצל במלואו להקמת העסק ולעיסוק כפייתי בספורט. כל עוד יש לנו חדר ספייר בבית, אנצל אותו למטרות עסקיות.
    הרי מכל דבר צריך למצות את היתרונות, לא?
  • אני אוהבת מאוד את הגישה שלך- יש בה הרבה אופטימיות! כל הכבוד לך!!!
    שיהיה המון בהצלחה!
  • מצטרפת למה שמחכה אמרה- למרות הכול את מאוד אופטימית!
    כל הכבוד לך על הגישה שלך לכול הנושא הזה:)

• בהצלחה בפתיחת העסק? איזה תחום?
    את יכולה לפני כן להגיד לו שלפי מה שבדקת באינטרנט הבדיקה לא מאה אחוז... שאפשר להצליח להביא ילדים רק שזה יכול קצת לעכב.
    עדיף שיצפה למה שיגיד לו הרופא כי כמו שאמרתן פגיעה באגו היא פגיעה קשה..
    מעבר לכך, יש רופאים לא רגישים בכלל! לא להאמין אבל נתקלנו באחד כזה, ויש כאלו שבאמת בסדר אז תלוי למי פונים...
    בהצלחה!
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה