ביוץ - התייעצות - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • בנות יקרות ערב טוב,

עשיתי היום בדיקת ביוץ ביתית
    יצא קו אחד כהה וקו שני כמעט זהה לו אבל מעט יותר בהיר
    לפי ההוראות - אם אחד יותר בהיר מהשני אז אין ביוץ... אבל קשה מאוד להחליט.

במידה ושני הקווים לא זהים
    זה אומר שאני פיספסתי ביוץ או שעתיד להגיע הביוץ?
    תודה.
5 תגובות
עמוד 1
  • מאיזה יום את בודקת?

• מהיום.
    היום ה-14 למחזור.
  • רצוי להתחיל ביום ה 11 כי ביום ה 14 אמור כבר להתחיל ביוץ - תלוי כמובן באורך וסדירות המחזור, אני הייתה עובדת עכשיו בימים האלה כי גם אם הבדיקה הייתה מראה אתמול 2 פסים אז עדיין יש ביוץ ויכול להיות שעוד לא היה. חוץ מזה אני חייבת לומר לך שאצלי היא אף פעם לא הראתה 2 פסים שווים לגמרי... מלא בהצלחה ממוש!

• היייסמין בוקר טוב

באמת?
    ומה עשית?

תספרי לי בבקשה שיהיה לי מושג
    האם יכול להיות שלא יופיעו 2 פסים כהים?

האם אכן היה לך ביוץ בלי 2 פסים ?

:)
  • היי מותק, אכן היה ביוץ למרות ששניי הפסים לא היו ממש ממש זהים אלא רק כמעט, עשינו יום כן יום לא מהיום ה 11-12 ועד היום ה 18-19 בערך, ואז עברנו להזרעות אז אני גם ככה עושה מעקב זקיקים שזה הכי וודאי, את יכולה גם לבקש מהרופא. תכלס אם את לא רוצה לפספס פשוט תתחילו לעבוד ביום ה 11

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה