היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
קודם כל קראתי הכל . זה שהיא לא אמא שלו כבר אומר הרבה ...
מילנה, רציתי להגיד לך שאת מקסימה!! יש לך לב ענק, ורחב, ואת מתחשבת, ובחיי, יש אנשים שפשוט לא שווה לקחת ללב את מה שהם חושבים/עושים/מדברים עלינו מאחורי הגב
איזה עצוב
רשעית שכמותה!!!!!!!!!!!!! רציתי לכתוב בדיוק מה שנגה כתבה.... מלא
כל הכבוד לך על אורח הרוח... אני חושבת שאתם צריכים לשתף אותה פחות ופחות בדברים השקורים בחייכם... למשל עניין הארוחות, מה זה עניינה? לא צריך לדבר איתה על דברים אישיים ורגישים אם ידוע שהיא אחת שתעשה בזה שימוש לרעה...
קראתי הכל ועצוב לי שיש אנשים כאלה בעולם בכל הסיפורים והמקרים שסיפרת את לא קיללת אותה אפילו פעם אחת ( "סתומה " לא נחשב לקללה ) כל הכבוד לך שאת מצליחה לשמור על קור רוח את מודעת לעצמך וזה טוב שאת יודעת שהבעיה היא לא אצלך !!
סבלנות, סבלנות וסבלנות !
מילנה יקירתי
מצטרפת לבנות את מקסימה ועדינה כ"כ בקשר אליה
אין לי הרבה להוסיף על מה שהבנות כתבו
שולחת
מילנוש... לא תהיה כלה כמוך! אם עלייך יש לה מה להגיד - אז שיבושם לה! "...אמא שרה לבן בלילה... אמא כאן לידך כל הזמן..."
קראתי הכל ביום שישי, ולא היה לי זמן להגיב עד כשיו.
האמת - גם חשבתי איך לומר, מה לכתוב לך. נורא כאבתי בשבילך, נורא כעסתי על הנבלה שהסגירה את פרצופה האמיתי