היי בנות - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • טוב אז אחרי הזרעה שלישית הרופא זימן אותי לפרוטוקול חדש, נתן לי פיורגון ל 5 ימים.... נראה איך זה ישפיע, אני מקווה שזה לא יוציא אותי מאיזון כי סהכ יש לי ביוץ טבעי וטוב. ו...זהו

25 תגובות
עמוד 1

• התכוונתי לשים עוד אצבעות אבל בטעות שמתי פרסם תשובה חדשה

• ג׳סי בהצלחה
  • תודה מהממות! מנו בעלי ואני מייחלים לתאומים מאז שהכרנו חחחחח לכי תדעי

• מאמי שלי אני אוהבת איך שאת לוקחת את הדברים
    ואת הגישה שלך לכול התהליך הזה
  • פיורגון זה כדורים? וזריקות אתן מקבלות? אם כן כמה?
  • לולי - פיורגון זו זריקה לא כדורים

• בהצלחה ובשורות טובות בקרוב
  • תודה רבה אהובות!! אוראלי הפיורגון הוא ממש כמו האוביטרל, מחט קטנה וחומר לא שורף..ממש לא נורא :)

• בהצלחה!
  • אה עם זה כמו האוביטרל אז זה שטויות
    בקטנה :)

שיהיה זה הטיפול האחרון והמנצח מהממת שלי
  • גם אני מצטרפת לאיחולי ההצלחה
    שנשמע ממך בשורות טובות

שבוע מקסים :)
  • תודה חמודות שלי

• יסמינושששש
    הרבה הצלחה, אמן ותזכי לתאומים החודש הזה!!!
    מאוד התחברתי למה שאמרת, שלא חשבת שתגיעי עד לפה...גם אני השוע בכיתי בגלל זה, כי אמרתי לעצמי שאכזבתי את עצמי, חשבתי שילך לי בקלות בשנייה שאחליט,ואני כבר מנסה אוטוטו שנה...
    בכל מקרה ה' מתכנן לנו דברים אחרים מלמעלה...והתינוקות שלוקח להם זמן להגיע יןצאים לבסוף הכי מושלמים...
    נשיקות ממי תעדכני
  • תותי חמודה באמת תהיתי היכן את :) אני חושבת שהדבר האחרון שאת צריכה לעשות זה להיות מאוכזבת מעצמך, יש דברים שאין לנו שליטה עליהם... ואוי ואבוי אם תאשימי את עצמך! אני בטוחה שכמו כל הבנות פה את עושה כל מה שאת יכולה ויודעת למען ההריון המיוחל, וזה הרבה, וזה לא פשוט, אז תפרגני לעצמך ותעודדי את עצמך! זה באמת מוזר להיות בסיטואציה הזאת...לא דמיינתי שאהיה פה...אבל אני כאן! אז כל שנותר לי זה לזרום חחחחח. מקווה שיהיה לנו חודש פורה ומעולה. נשיקות

• היי ג׳סי, מה שלומך?...
    לפי מה שאת מספרת, אני ואת הולכות באותו מסלול עד עכשיו...
    היום עברתי את ההזרעה השלישית והאחרונה ואם לא אקלט אז חודש הבא אני אתחיל טיפול בגונל f למשך חודשיים/שלושה ואז אני קופצת ל- ivf (שמזה אני ממש מפחדת ומקווה שלא להגיע לשם בכלל...). רציתי לשאול אותך (אם אפשר כמובן) לגבי צילום הרחם שעשית... אני זוכרת שבזמנו אמרת שאת ממש סובלת מכאבי מחזור ופחדת שיש לך אנדומטריוזיס. רואו אצלך משהו כזה? אצלי לא ראו אבל הרופא העלה סברה (ע״ס הצילום) שאולי יש לי בחלל הבטן וזה מה שמקשה על הכניסה להריון....
    טוב, אחרי כל השליליות הזאת אני לוחצת על הכפתור האופטימיות לפחות לשבועיים הקרובים ושיהיה לנו בהצלחה ! ;)

Boten
  • היי סיני, בטח שאפשר לשאול בכיף, אצלי לא מצאו כלום בצילום רחם ובינתיים ירדתי מהבירור של האנדומטריוזיס, הציעו לך לעשות בירור נוסף בנושא? מה הרופא שלך אמר על זה? לגבי ה ivf אני פשוט לא חושבת על זה עכשיו, אם אגיע לשם אני כבר אתמודד למה מעכשיו להכביד על הראש? אולי בכלל לא תצטרכי...

• לא הציעו לי לעשות בירור נוסף. כששאלתי אותו אם זה מה שיש לי אז הוא אמר שלא, שזאת לא אבחנה אלא רק סברה... לגבי ההזרעות, אחת הייתה טבעי, אחת עם איקקלומין+אוביטרל והאחרונה עם אוביטרל בלבד , כי לא הגעתי אליו בזמן...
    ובקשר לivf, האופטימיות פשוט הולכת ונעלמת... :( ואני אלופה בלראות שחורות!!!

Boten
  • תגידי ג'סי
    קיבלת תשובה לבדיקה במקום?
    אין חסימות ? יש ? הכול אומרים לך במקום?

• אמרו לי במקום שהכל תקין

• ב"ה שהכול בסדר!
    זהו ניגמרו הבדיקות :)
    סיימת את כול הבדיקות
  • תודה ממי, בקרוב גם את אחרי, מחזיקה אצבעות שיעבור קל ותקין

• היי חמודה
    דבר ראשון מאחלת לך המון בהצלחה בהמשך הדרך! ומאוד מקווה שהמשך הדרך תהיה קצרה מאוד- עוד החודש!!! בעזרת השם

רציתי לשאול אותך האם יש לכם איזושהי בעיה? אני מתכוונת שהאם מצאו משהו שאומר "בגלל זה אתם לא מצליחים".
    אם עקבתי נכון אז ההכל היה תקין אצלכם וגם ביוץ טבעי... אז למה לא?
    אני שואלת כי אני בתחילת הדרך בקרוב הזרעה ראשונה (אמאלה!!) ואמרו לי לפי הבדיקות שעשינו עד כה שהכל תקין אצלי ואצלו ואני ממש פוחדת מההמשך. כבר עכשיו אני עצבנית ולא רגועה רק מללכת לאולטרסאונד זקיקים ובדיקת דם (מחר פעם שלישית

ומישהי אמרה לי שהזרעות לא עובדות...

ועוד שאלה- מאיפה את שואבת את הכח?? אשמח לעצות
  • היי מתוקה, אצלי ספציפית הכל תקין, אצל בעלי הייתה תמונת זרע מעט חלשה ואמרו לנו שאפשר להרות כך באופן טבעי אבל זה עלול לקחת יותר זמן. לכן התחלנו עם ההזרעות. אצל אוראל יש מצב אחר היא תסביר אם תרצה :) עכשיו כמה דברים: צריך לברור מה אומרים לנו... אנשים אומרים כל מיני דברים, אני אישית מכירה בנות שעברו הזרעות שלא צלחו וכאלה שכן

• דבר ראשון אני חייבת לציין שאת מדהימה! תודה רבה
    האמת שהרגעת אותי :) האי ידיעה וחוסר השליטה הזה קשים לי אבל אני עובדת על זה :)
    אבל בעזרת השם החודש זה החודש.
    אני ממש מנסה להיות עם אנרגיות חיוביות ואופטימיות בכל חודש אבל אז הרגע שאני מקבלת פשוט גומר אותי. בעלי מדהים והוא ממש נכנס לתהליך קורא המון, ומנסה להבין יותר ומאוד אופטימי אבל ברגע שאני מקבלת אני פשוט רואה את האכזבה ואני חושבת שזה הכי כואב.
    יאללה בעזרת השם !!!!!! לכולנו!!! הלוואי והפורום הזה ייסגר כי אף אחת לא תצטרך אותו יותר לעולם
    תודה רבה
    ויום מקסים
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה