היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
בנות היי יום ראשון איתן הקטן שלי בן חצי שנה ואני יוצאת לעבודה. מצד אחד יש לי מעט חשק ומצד שלי הלב כואב והלב נשאר בבית כי הקטן המהמם שלי נשאר בבית. אני אעבוד מ 8 עד 16 ואני עובדת ברחובות וגרה באשדוד, ולכן אני לא אהיה בערך 10 שעות בבית ולא אראה את אהוב ליבי ונשבר לי הלב. קשה לי לתאר את זה איתן ...בן מקסים שלנו...אפרוח קטן, נסיך מדהים שלנו ...אבא ואמא מתים עליך
7 תגובות
עמוד 1
אני כלכך מבינה אותך אין לך מושג כמה! אני אמורה לחזור ב1/1/13 אבל אמא שלי לא יכולה לשמור עלייה עדיין עובדת ...מנסה לדחות את הכניסה שלה למשפחתון כמה שיותר
לפחות יש ל ךאת אמא שלך שאת סומכת עליה
אני ממש לא יודעת מה לעשות
יש לי עוד חודשיים וחצי להיות בבית
ואין שום מטפלת נורמלית באופק...
אני מקווה שיעבור לך בקלות
ותהיי שקטה שאת משאירה אותו עם אדם שאפשר לסמוך עליו
תודה רבה יש לי כזאת מועקה איתן ...בן מקסים שלנו...אפרוח קטן, נסיך מדהים שלנו ...אבא ואמא מתים עליך
הלן יקרה, אני ממש מבינה אותך וזה לא פשוט בכלל... אבל בואי ונראה את החיוביות שבדבר. את תבואי הביתה ואפילו אם תהיי הכי עצבנית שרק אפשר בגלל משהו מסויים שקרה בעבודה ופתאום... את רואה את איתן שלך וכולך מתמלאת באושר ובחיוכים ומה שהיה פשוט- נעלם! את מגיעה עם כוחות מחודשים לטפל בו, כי התגעגעת אליו... ותראי שהאמבטיה שתעשי לו פתאום תהיה אחרת... האכלה פתאום גם תהיה כייפית יותר... פשוט הכל... הכל יהיה חיובי ונעים יותר כי את מלאת געגועים. אין יותר כיף מזה. אני גם כולי מתגעגעת לאיילה שלי וכאני מגיעה הביתה.. אני רואה אורות בעיניים ופתאום יש לי חשק אליה יותר ומשקיעה בה הכי הכי שרק אפשר... (לא שהזנחתי אותה כשהייתי בבית. צריך לחוות את זה כדי להבין למה אני מתכוונת)
לאט לאט את תתרגלי ותראי שזה בריא. פשוט בריא(!!!) לצאת לעבוד ולהתגעגע...
בהצלחה!!!
מיכלושקה תודה, חיממת לי קצת לי קצת את הלב איתן ...בן מקסים שלנו...אפרוח קטן, נסיך מדהים שלנו ...אבא ואמא מתים עליך
בהצלחה מחר... לך ולנסיך.. אני רק חושבת על זה וכבר יש לי צמרמורת, מה לעשות אי אפשר להישאר בבית לנצח..
יהיה בסדר תוך שבוע תחשבי לעצמך, איך ישבת כל כך הרבה זמן בבית