היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
בנות זוכרות שסיפרתי לכן שקניתי לליעד נעלי צעד ראשון והוא פשוט עיקם את הרגל לגבעה כזו ולא נתן לי אפילו למדוד? זה היה לפני חודש.. ועכשיו קיבלנו מחו"ל נעליים של פומה ונייק וניסיתי שוב למדוד לו וזה עדיין לא הולך, הוא עדיין מעקם את הרגל ולא נותן למדוד לו.. מישהי נתקלה במקרה כזה??? מה אפשר לעשות? ממש מייאש!!!
ושאלה קטנה.. מותר לי לנעול לו את הפומה או את הנייק כצעד ראשון (במידה ונצליח)?
11 תגובות
עמוד 1
אנחנו לא קנינו צעד ראשון.. ישר אדידס. תפתחי את הנעל הד הסוף ותכניסי את הרגל בפנים. לנו זה עזר.
אלה והיא לא הייתה מעקמת לך את הרגל ויוצרת מן "גבעה" למעלה באופן כזה שהרגל פשוט לא נכנסה? זה מה שליעד עושה וזה מתסכל אותי.. אני מתחילה לחשוב שאולי באמת יש לו איזשהי בעיה בכף הרגל
אם הייתה לו בעיה הוא לא היה הולך.אוולין לא סבלה נעליים עד שהתחילה ללכת והבינה שעם הנעליים נותנים לה ללכת גם בחוץ והיום היא מתה על נעליים. תפתחי את כל השרוכים עד הסוף ואז כשהרגל בפנים תיישרי לו אותה.
הבעיה היא שהיא לא נכנסת עד הסוף.. יש מצב שאני עושה משהו לא נכון בנעילה עצמה?
קודם צריך לפתוח את הנעל עד הסוף כלומר להרחיב אותה כמה שניתן אם מדובר בנעל ספורט אז להרים את ה"לשון" של הנעל החוצה כמה שיותר ואז ללטף טיפה את הקשת ברגל ולהסביר תוך כדי שהולכים לנעול נעליים יש ילדים שהקשת ברגל כל כך תפוסה שקשה להם לשחרר וכשהם רואים נעל אז הם עוד יותר לוחצים אותו ואז נגרמת הגבעה שאת מתארת... אז ללטף אותו בקשת ברגל וכשאת רואה שהוא מרפה את האצבעות מיד לשים את הנעל
תעשי לו עיסוי בכפות הרגליים לפני
אני הייתי אומרת לו תיישר את הרגל!! ותלחצי לו בצד הזה המדגדג, והוא אמור להרפות. אני חושבת הוא סתם עושה קונצים אין לו שום בעיה.
וממש לא חייבים נעלי צעד ראשון.
לא יודעת למה אבל התגובות שלכן הצחיקו אותי מרוב שהן חמודות! אוהבת אתכן!! מחר אנסה כל מה שאמרתן.. תודה
בהצלחה טלוצ'קה
תמרי עושה אתזה עד היום... ואנ י מיישרת לה את הגבעה עם טיפה כוח לפעמים זה בצ'יק ולפעמים היא מתעקשת...
לא חייב צעד ראשון.. אני אהבתי אותן כי הם קלילות מאוד - לפחות הדגם אני קניתי