מחזור משוגע - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש

4 תגובות
עמוד 1
  • היי שבוע טוב,
    אני פוליציסטית הייתי בחודש הפסקה אחרי הזרעה שנייה שכשלה, לקחתי דופסטון לקבל מחזור אבל כשבאתי ביום הכאילו שני למחזור ( שהיה ממש חלש באופן מפתיע) ההורמונים היו גבוהים והיתה כביכול ציסטה בהמשך התברר שזה היה זקיק והיה ביוץ כי קיבלתי מחזור אמיתי שבועיים אחכ
    אז מסתבר שזה קורה ודופסטון יכול לגרום לביוץ איכשהו כי אצלי אין כמעט בכלל ביוצים לבד... בלי פיוריגון...
    אז הם צדקו שאמרו לכם לעבוד
    בהצלחה!
  • תודה רבה! נשמע שהגוף שלנו דומה!
    במקרה את זוכרת כמה ארוך היה המחזור?
    נראה שהוא לא יסתיים בקרוב
    קרוב ל10 ימים עם טמפונים נשמע לי מוגזם!
  • היי באמת נשמע סיפור דומה(-:
    המחזור ארך כ7 ימים אבל אל תשכחי שדופסטון בסהכ מקלף את רירית הרחם בגללזה זה יכול להגיע עם ביוץ יכול להיות ששלך הייתה עבה יותר ובגלל זה האורך בכל מקרה אם זה ימשך עוד תפני לרופא או תעשי בדיקת דם לראות מה קורה
    בהצלחה!
  • נוגו'ש
    לפעמים נותנים גלולות כדי לזרז את המסת הצ'יסטה

תנו חיוך, הכל לטובה!!!!
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה