היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
אצלי כל יומולדת הפקה חגיגות שנה זה בעיקר להורים ולא לילד אצלי זה מצגת מדהימה על השנה הראשונה מזמינים את כל החבים שלנו עוגה אוכל או חלבי או בשרי ללא הפעלה של מפעיל כי זה רק שנה. ....והילד לא מבין בכלל מה רוצים ממנו למרות שבילד השלישי אני מאמינה שזה יעבור לי ...... מתנות לאורחים וזהו העיקר שתהנו ותחגגו ותהנו מכל המתנות השוות של גיל שנה ״ תן חיוך הכל לטובה ..."
מצגת אחלה רעיון.. אני מקווה שאספיק כי אני ומחשבים לא הולכים יחד
אנחנו חגגננו שנה במסעדה שסגרנו לנו בה מתחם סגורה רק לאורחים שלנו (55בני משפחה קרובה וחברים) מסעדה חלבית טעימה מאד . וזה כי לא חגגנו בריתה כמו שרצינו כי 2 הסבתות שלי נפטרו באותה התקופה
אני חגגתי לבנוש לפני שבועיים משפחה חברים קרובים אוכל חלבי עוגת פו דוב בצק סוכר מתנות זר יומהולדת על הראש תמונות היה אחלה !!!!
בית, משפחה מצומצמת, עוגה, תמונות, מתנות
חגגנו בבית עם המשפחה, חברים קרובים, עוגה בצורת ספרה 1 שאני ובעלי הכנו והרבה מתנות בגלל שהיא נולדה יום אחריי