רגיעון בהריון - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • מותר לקחת?

תמציות תה להרגעה?
    משהו?
    מישהי לוקחת ויכולה להמליץ?

7 תגובות
עמוד 1
  • לא יודעת...

אולי תעשי טלפון לרופא שלך ותייעצי איתו טלפונית...

הלוואי שיעבור מהר הלחץ

לאב יו

• אני חושבת שאני לקחתי רסקיו כשהיו לי צירים
    לא זןכרת ...

• רקסיו מותר
    זה טבעי

• רסקיו מותר בוודאות ! לקחתי וגם בעלי לקח חחח לפני הלידה
  • רסקיו ורגיעון באים ממשפחות אחרות ולא כל מה שטבעי מותר...
    רסקיו זה תערובת של פרחי באך וזוהי תמצית מצויינת ומומלצת במיוחד למצבים של מתח או טראומה פיזית ונפשית מה שתואם הריון ולידה לגמרי ולכן מומלץ ומותר (מדי פעם כ5 טיפות מתחת ללשון לא לשתות בקבוקים)
    לגבי רגיעון... אני לא ממש זוכרת מה זה מכיל... למיטב זכרוני מדובר בצמחי מרפא ואם טעיתי אז הומהופתיה
    אם תוכלי לציין מה זה מכיל אוכל לעזור אבל בגדול הייתי ממליצה על לואיזה כחליטה, צמח שמאוד טוב ומומלץ להריון וגם ידוע כמרגיע נפש וגם..טעים ! ובמינון נמוך אפשר מעט קמומיל

קרן-לי בן בסט, N.D
    דולה ומדריכת הכנה ללידה והנקה
  • אני לקחתי טיפות רסקיו כאשר נסענו לתית יולדות (ובעלי שתה את כל הבקבוק במהלך הצירים והלידה...
  • הי בתחילת ההריון היתה לנו פגישה עם מס-הכנסה ימשששששששששששששששששששש
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה