אני בעבודה...מתגעגעת לנסיך שלי - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • כל כך כבד לי על הלב
    פגשו אותי פה עם חיבוקים ונשיקות
    המנהלת אפילו אמרה שאם קשה לי היא מוכנה שאעבוד חצי יום
    שמחתי חייכתי אבל רע לי עמוק בלב
    רע לי שאהובי לא איתי
    איתן ...בן מקסים שלנו...אפרוח קטן, נסיך מדהים שלנו ...אבא ואמא מתים עליך
14 תגובות
עמוד 1
  • מבטיחה לך שיהיה בסדר

• מתוקה שלי, מבינות לליבך
    היינו באותה סירה
    כמה דמעות וכמה מחשבות על הנסיך

אבל הזמן עושה את שלו...
    שיגרה זה בריא גם לך וגם לו
    יהיה בסדר בע"ה

• פשוט נקרע לי הלב כל פעם מחדש כשאני שומעת את זה.
    אוף איזה עיוות שאמא שרוצה להישאר עם הילד בבית פשוט לא יכולה.
    ועוד יותר שורפות לי האוזניים שאני שומעת איוולת כמו להוציא חוק לחוק חינוך חינם מגיל אפס. כאילו עדיף לנו להשקיע עוד כסף כדי שתינוק מהבית חולים ילך לגן אבל לא מספיק חשוב להשקיע כסף כדי לאפשר לאימהות להאריך את חופשת הלידה ולחנך את הילד בבית.

נקווה שיבואו זמנים נאורים שבהם אישה באמת תוכל לבחור. אני בטוחה שהרבה מאד נשים כבר לא חושבות שלהישאר בבית ולעסוק בדבר החשוב ביותר בעולם - חינוך הילדים שלה - זה פרמיטיבי.

הוציאו אותנו מהבית, קרעו אותנו מהילדים ובשביל מה? כדי להזין את תרבות הצריכה? תחשבו על זה, רוב המשרות שנשים מאיישות הן פקידותיות ונושקות לשכר המינימום. מה שכר מינימום קונה היום?
    ובאיזה חוכמה עשו את זה - קשרו את זה עם הביטחון העצמי שלנו. שאישה חזקה, שאישה מכובדת, זו אחת שיוצאת ועובדת מצאת החמה ועד צאת הנשמה, הולכת עם תיק ג'יימס בונד, חליפה ועקבים.

לא יודעת, חברות, לפעמים אני מרגישה שהחברה שלנו עיוותה לנו את התפיסה שלנו.
    לי יש קריירה, שהיתה יכולה להיות הרבה יותר מרשימה אבל בחרתי שלא לעבוד מבוקר עד ערב ולהשקיע בהשכלה ובתארים מתקדמים כדי להשתלב באקדמיה. אולי שם אפשר יהיה לשנות משהו בתפיסה...?

הלוואי....

• יהיה בסדר בובה . אל תדאגי .
    אם אני זוכרת נכון הוא עם אמא שלך אז חצי נחמה . לפחות בידיים טובות ומוכרות .

• מותק, אני כל כך מבינה אותך!!!

נטשה
  • תודה נשמות
    שירוש הוא עם אמא שלי, וזאת כל הנחמה שלי , שהוא מקבל את החום והאהבה
  • dkny
    את מזכירה לי את חברה שלי שאומרתזלא הינו צריכים את כל הפמיניזם הזה, שהיה טוב בבית.לגדל ילדים.
    א ני אוהבת את העבודה שלי והשכר שלי לא נושק לשכר מינימום, העבודה מעניינתמאתגרת אבל כעת אני עובדת שמוננה שעות ולא תשע וזה נראה לי פשוט הרבה
    הייתי שמחה לעבור לחצי משרה אבל לא יתנו לי
  • Dkny

מסכימה איתך לחלוטין! לפחות היו מאשרים חופשת לידה לפחות חצי שנה ועד שנה אפשר על חשבוננו או משהו בסגנון כי זה באמת קשה השלושה חודשים המסכנים האלה ש"מאפשרים" לנו...

לפי הבנתי משמועוך בארה"ב בכלל אין חופשת לידה!
    חיבוקים לכולנו
  • לנקה,
    איך עבר היום?
    איך איתנובסקי קיבל אותך?

• אמנם עוד אין לי ילדים , הראשון בתנור כרגע אבל מבינה לליבך הזמן עושה את שלו
  • ג'ני את מבינה נכון , בארהב זה על חשבון האישה, לעומת זאת בקנדה ...אחותי גרה שם ...זה שנה שלמה
    ואני גם חושבת שאמא צריכה להיות עם הילד שלה לפחות שנה ראשונה....

מיוש מותק היה סך הכל בסדר, חיממו לי את הלב פה עם היחס החם אבל חשבתי על איתן כל הזמן, כשחזרתי הוא חייך מאוזן לאוזן והתחיל לקשקש איתי חחחחח, נשמה מדהימה שלי כמה שהתגעגעתי אליו...מתה עליו.
  • בובה, פתאום זה כזה כייף לחזור הביתה. את מקבלת כאלו חיוכים שלא חשבת שיש בכלל
    זה שווה את הכל!!!

• [/center]
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה